Florin Busuioc l-a ironizat în direct pe Radu Vâlcan: "Îmi era și milă de el când l-am văzut cum lăcrimează pentru Laura Cosoi"

Prezentatorul de la meteo a făcut haz de necaz pe seama soțului Adelei Popescu, care a participat la un joc în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări incomode.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Radu Vâlcan nu este un împătimit al prezențelor la emisiuni, însă de această dată a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a mers în platoul acestuia, pentru a participa la jocul cu sosurile picante.

Astfel, soțul Adelei Popescu a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări incomode ori, în caz contrar, trebuia să mănânce iute.

Citeste si: Florin Busuioc, ieșire nervoasă în emisiunea lui Cătălin Măruță: "Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?"

Radu Vâlcan, cu ochii în lacrimi din cauza sosurilor picante

Cătălin Măruță i-a pregătit o surpriză de zile mari actorului și l-a invitat să participe la jocul cu sosurile picante. Pentru că nu știa inițial despre ce e vorba, Radu Vâlcan a stat puțin pe gânduri, dar într-un final a acceptat provocarea lansată. "E ok dacă Radu e dezinvolt și sincer? Stăm de atâtea minute să-l așteptăm la jocurile picante și e abia prima întrebare.", i-a spus Măruță Adelei Popescu.

Radu Vâlcan a acceptat provocarea sosurilor picante

Radu Vâlcan și Cătălin Măruță

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Moderatoarea i-a dat un răspuns imediat, fără să stea pe gânduri: "Este, dar depinde acum de ce-l întrebi și tu. E băiat bun, așa că l-aș fi dat pe mâini bune. La o prietenă!", a menționat Adela Popescu. Prima întrebare adresată l-a făcut pe Radu Vâlcan să nu vrea să o dezvăluie, însă a răspuns cu numele Laurei Cosoi. La acel moment, în platou se afla și Florin Busuioc, care s-a amuzat teribil pe seama faptului că prezentatorul lăcrima din cauza picanteriilor mâncate.

Florin Busuioc a făcut haz de necaz pe seama soțului Adelei Popescu, în emisiunea lui Măruță

Florin Busuioc

[Sursa foto: Captură tv]

Florin Busuioc, glume pe seama lui Radu Vâlcan

Busu a asistat la întreaga provocare primită de Radu Vâlcan și l-a văzut pe bărbat cum a reacționat atunci când a trebuit să mănânce iute.

Citeste si: Florin Busuioc, replică ironică la adresa Danei Săvuică. Ce i-a putut spune prezentatorul de televiziune

Mai mult, prezentatorul de la meteo chiar a făcut haz de necaz după ce soțul Adelei Popescu a părăsit emisiunea și i-a făcut pe toți cei

prezenți să râdă copios, când a spus că lacrimile lui Radu erau pentru Laura Cosoi: "Îmi era și milă de el când l-am văzut cum lăcrimează pentru Laura Cosoi.", i-a spus Florin Busuioc lui Cătălin Măruță, vizibil amuzat de situație.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Radu Vâlcan, fotografia cu care și-a îngrijorat fanii! „Noi doi plus...” Detaliul observat de internauți

Adela Popescu trece prin clipe sfâșietoare. Soțul vedetei și fiul cel mic, Adrian, s-au infectat cu COVID-19: "Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două...

Florin Busuioc și-a pus din nou viața în pericol. Prietenii prezentatorului s-au speriat

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Certificatul verde se schimbă din temelii! Alexandru Rafila aruncă bomba. Se modifică totul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Varianta Omicron îngrozește lumea științei. Noua tulpină este de 5 ori mai infecțioasă decât Delta

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies