Florin Cîțu, discuții cu reprezentanții HoReCa. Ce se va întâmpla în perioada următoare: Sectorul HoReCa își va vaccina tot personalul

Florin Cîțu a anunțat că s-a întâlnit cu reprezentanții HoReCa.

Florin Cîțu, discuții cu reprezentanții HoReCa. Ce se va întâmpla în perioada următoare: Sectorul HoReCa își va vaccina tot personalul
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Florin Cîțu a anunțat că s-a întâlnit cu reprezentanții HoReCa. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

Florin Cîțu, despre sectorul HoReCa

În urmă cu scurt timp, premierul României a declarat că a purtat o discuție cu reprezentanții HoReCa despre perioda următoare.

Aceștia susțin că își vor vaccina tot personalul, iar în funcție de persoanele imunizate, restricțiile ar putea fi relaxate începând cu 1 iunie. 

Citeste si: Starea de alertă se prelungește în toată țara cu alte 30 de zile, până pe 12 mai. Ce reguli se impun de Paște și de 1 Mai

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Am ajuns la capacitatea de 115.000 de doze pe zi. Vom ajunge la 120.000 de doze pe zi. Avem dozele, ne-am ocupat să avem vaccin, avem centrele de vaccinare. Dacă românii vor să revenim la normal, și trebuie să revenim la normal, trebuie să se înscrie și să se vaccineze. Este singura soluție, în acest moment, de a ieși din pandemie. Vrem să ne bucurăm de concediu în această vară, vrem să revenim la viața normală, atunci trebuie să ne vaccinăm.

Avem aceste două luni. Am spus că la 1 iunie este prima bornă, trebuie să atingem acea țintă de 5 milioane de persoane vaccinate. Am discutat cu sectorul HoReCa, care a spus că își va vaccina tot personalul, deci operatorii economici vor să vaccineze, avem dozele, dar e nevoie și de cetățeni să se înregistreze și să se vaccineze ca să avem o vară normală ”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu, discuții cu reprezentanții HoReCa. Ce se va întâmpla în perioada următoare: Sectorul HoReCa își va vaccina tot personalul
Florin Cîțu[Sursa foto: MediaFax Foto]

În continuare, Florin Cîțu a mai adăugat că, în perioada următore, România va avea doze suficiente de vaccin, pentru toată populație. De asemenea, premierul îi îndeamnă pe români să se vaccineze. 

Citeste si: Florin Cîțu, despre cum vor călători românii prin țară vara aceasta: „Nu sunt adeptul ideii de a diviza populația în ”vaccinați” și ”nevaccinați”

Suntem în plină campanie de vaccinare și pe parcurs s-au modificat lucrurile. Începem să avem exact dozele pe care le tot anunțam și acum trebuie să vină lumea să se înregistreze să se vaccineze. Avem câteva modificări care vor apărea în zilele următoare. În primul rând, vom da posibilitatea de a avea centre de vaccinare cu Pfizer drive-through. Se va face în perioada următoare. Va începe de la București, dar sunt sigur că și la Cluj va fi un centru. Vom transforma mai multe centre AstraZeneca în centre Pfizer pentru a permite mai multor cetățeni să se vaccineze și vom permite companiilor, operatorilor economici să aibă centre de vaccinare unde vom furniza vaccin în funcție de zonă ș.a.m.d ”, a mai declarat Florin Cîțu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Decizie de ultima oră! Timișoara iese din carantină

Anunțul momentului în țara noastră! Carantina a fost prelungită cu încă 72 de ore

Industria horeca se pregătește de proteste! Astfel de manifestări au avut deja loc în Timișoara, în fața Prefecturii

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies