Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său! Gestul pe care l-a făcut în ultimele clipe de viață

Noi informații despre moartea lui Florin Condurățeanu! Ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață.

florin condurateanu
Florin Condurățeanu s-a stins din viață [Sursa foto: Captura Video]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Au ieșit la iveală noi informații despre moartea lui Florin Condurățeanu! Jurnalistul în vârstă de 71 de ani a făcut un stop cario-repsirator, iar ultima respirație și-a dat-o chiar în brațele fiului său. Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, a făcut această dezvăluire pentru un post de televiziune.

„L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnaliștilor”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Mai mult decât atât, Florin Condurățeanu a dat dovadă de omenie chiar și în ultimele sale clipe de viață. celebrul jurnalist îl sunase pe unul dintre cei ai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, pentru a ajuta o femeie cu probleme de sănătate.

„Astăzi după amiaza Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute”, a mai adăugat Ecaterina Andronescu.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

florin condurateanu
Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani [Sursa foto: Captura Vide]

Mihai Gâdea a anunțat moartea lui Florin Condurățeanu, în direct 

Anunțul că jurnalistul Florin Condurățeanu s-a stins din viață a fost făcut de Mihai Gâdea, în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Vestea a venit ca un șoc pentru familie, cât și pentru toți colegii jurnalistului. 

Citeste si: Florin Condurățeanu, ultima apariție tv! Nimeni nu se aștepta la ce a urmat

„Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu.

În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în şoc cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. 

Dar bătălia aceasta iată, nu a câştigat-o.

Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil", a declarat jurnalistul  Mihai Gâdea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Mitoșeru, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu! Mama lui i-a dat vestea

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit la vârsta de 71 de ani

FOTO Celebrul jurnalist Florin Condurateanu umbla de mai bine de un an cu masina lovita!

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Toni Iuruc a rămas mască! Ce a putut să facă Simona Halep? Toată lumea a văzut

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies