Florin Pastramă, infectat cu virusul COVID-19? Mama lui a fost despitată pozivit cu noul coronavirus în urmă cu puțin timp

Florin Pastramă este suspect de COVID-19, după ce mama lui ar fi fost depistată pozitiv cu virusul provenit din China.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Florin Pastramă COVID-19
Florin Pastramă și mama lui

Momente dificile în familia lui Brigitte Pastramă! Florin Pastramă este suspect de coronavirus, după ce mama lui ar fi fost infectată cu virusul provenit din China. 

Florin Pastramă, infectat cu coronavirus?


In articol:

Se pare că familia lui Brigitte Pastramă se confruntă cu anumite probleme medicale, după ce în urmă cu doar câteva zile soacra acesteia ar fi fost depistată pozitiv cu virusul provenit din China. De asemenea, se pare că la scurt timp și soțul cunoscutei vedete, Florin Pastramă, ar fi început să aibă mai multe simptome specifice acestui virus. Bărbatul a avut febră și a decis să cheme salvarea, iar mai apoi a fost transportat la spital. O persoană din anturajul soților Pastramă a dat prima declarație despre situația actuală din famila celor doi îndrăgostiți. 

”Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Florin Pastramă COVID-19
Florin Pastramă

Robert, fiul lui Brigitte, reacție acidă după bătaia din parcare

Florin Pastramă COVID-19
Florin Pastramă și Brigitte

După conflictul din parcare, în care Brigitte a fost bătută, fiul vedetei a dat o primă declarație despre situația respectivă. Se pare că Robert nu l-a judecat nicio secundă de Florin, ba chiar mai mult, acesta ar fi zis că mama lui merită acesta lucruri. 

“Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat.

Sursă Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nu e glumă! Sora lui Florin Pastramă s-a măritat și și-a schimbat numele în... Verdeață

Ce riscă Brigitte dacă divorțează de Florin Pastramă! Va avea curajul să facă pasul? Dezvăluiri exclusive

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Răsturnare de situație în cazul Brigitte și Florin Pastramă! Dezvăluiri uluitoare

Fiul lui Brigitte Pastramă, reacție halucinantă după ce mama sa a fost bătută! "Mama te scoate efectiv din sărite"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies