Florin Pastramă și Brigitte Năstase, săruturi pătimașe sub așternut! Cornel a privit la televizor ce făcea logodnica lui: „Nu am putut să mănânc, nu am putut să dorm”

Florin Pastramă și Brigitte Năstase au dat frâu liber sentimentelor. Și-au furat săruturi pătimașe fără să le pese că erau privitți de acasă de Cornel,.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Florin Pastramă și Brigitte Năstase au devenit cel mai controversat cuplu de la Fermă. El a uitat de Raluca Podea, blonda focoasă pe care o ceruse în căsători, iar fosta soție a lui Ilie Năstase a uitat că înainte de a pleca din București îi promitea lui Cornel că se va căsători și îi va dărui un copil.

Cel mai nou cuplu a stârnit uimirea în rândul celorlalți concurenți când au ales să doarmă în același pat și să se sărute sub plapumă, fără să le pese că sunt filmați sau că acasă erau așteptați de partenerii lor de viață.

fara descriere

Cornel, prima reacție după ce a văzut apropierile dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase

Cornel a privit neputincios din fața televizorului cum cea care urma să-i devină soție a început să se apropie de Florin Pastramă. Chiar înainte de a vedea săruturile dintre cei doi, bărbatul s-a arătat revoltat de comportamentul brunetei, mai ales că el îi are momentan în grijă pe Robert și Sarah, cei doi copii ai ei. „Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a spus Cornel Oană potrivit Click.

Citeste si: Bombă! Ce se petrece, de fapt, între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! ”Între ei au fost momente fierbinți”

fara descriere

Cornel este îndrăgostit până peste cap de Brigitte

În urmă cu doar o lună, logodnicul lui Brigitte vorbea desper cât de mult îi duce dorul după plecarea ei în emisiune.

„Nu am cum să iau legătura cu ea, pentru că nu are acces la telefon, telefonul ei chiar este redirecționat la mine. Cu ea cred că am vorbit acum două săptămâni, sau trei săptămâni un minut. Îmi e foarte dor de ea. Nu am putut să mănânc, nu am putut să dorm, nici eu nu mă aşteptam la aceste sentimente. Îmi e foarte dor de ea și mi-am dat seamă că o iubesc foarte mult. Este femeia alături de care pot să-mi creez o familie”, a spus Cornel Oană pentru Spynews, înainte ca situația dintre Brigiite și Florin Pastramă să scape de sub control.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate