Florin Piersic, confesiuni emoționante! Motivul pentru care a fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt: „Da, îmi este frică de moarte”

Florin piersic a dezvăluit că îi este frică de moarte. Dezvăluirile emoționante ale celebrului actor.

florin piersic
Florin Piersic a dezvăluit că se teme de moarte [Sursa foto: Captura Video]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. În vârstă de 85 de ani, marele actor a fost invitat în emisiunea lui Dan Negru, unde a vorbit despre experiențele vieții sale. El a făcut mai multe dezvăluiri dureroase, în special despre cea mai mare frică a sa.

Actorul a mărturisit că a fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim.

„Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau”, a dezvăluit Florin Piersic, în emisiunea lui Dan Negru.

Citeste si: S-a aflat! Ce pensie încasează Florin Piersic, după 65 de ani de muncă

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Florin Piersic a mai făcut o dezvăluire șocantă. El a vorbit despre un episod cutremurător din copilăria lui, despre care își aduce aminte cu durere și în ziua de astăzi. Când avea doar 7 ani de zile, sora lui Florin piersic, care avea 15 ani, a murit înecată după ce a încercat să salveze o colegă.

„Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre. Când joc în piesă mă gândesc la părinții mei și la Lucica, care la 15 ani s-a înecat în Prut, sărind să își salveze colega. Domnul care a sărit în apă, a salvat-o întâi pe Doina, apoi când a intrat după Lucica, nu a mai găsit-o. A luat-o un vârtej. La 11 kilometri, în Basarabia, plutea, au găsit-o niște pescari.

În biserică, mama a sărit să o ia pe Lucica din coșciug. Apoi, nu i-am mai văzut o lună de zile, au plecat la București. O lună am stat la familia Spânu. Stăteam la geam și așteptam. Într-una din zile, au coborât mama și tata dintr-o birjă. Mama mea mi-a spus: Florinel, Lucica nu mai vine!”, a povestit Florin Piersic.

florin piersic
Actorul Florin Piersic [Sursa foto: Captura Video]

Ce părere are Florin Piersic despre vaccinul împotriva coronavirusului

Florin Piersic a decis să se mute la proprietatea sa aflată la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, pentru a se izola în perioada pandemiei de coronavirus. Medeea Marinescu, una dintre prietenele apropiate ale marelui actor, a mărturisit că Florin Piersic nu este „adeptul teoriilor despre vaccin”.

„Mi-am făcut atunci o serie de teste anti-COVID  fiindcă am vrut să fiu sigură că nu voi transmite acest virus. Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului. Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!”, a povestit Medeea Marinescu, la impact.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marele actor Florin Piersic împlinește astăzi vârsta de 85 de ani! "Fiecare an implinit e o victorie..."

Florin Piersic, mesaj trist cu o zi înainte să împlinească 85 de ani: „Se zbate acum între viaţă şi moarte”

Florin Piersic își dezvăluie poziția cu privire la vaccinul anti-COVID: „Nu sunt adeptul teoriilor!”

Horoscop Zilnic Luni 25 Octombrie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Schimbare totală pentru pensii! Se întâmplă de luni, 25 octombrie. Ce trebuie să știe pensionarii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies