Florin Piersic, după ce a împlinit 84 de ani: ”Aș da orice ca să...”

Florin Piersic, considerat cel mai iubit actor român, a împlinit 84 de ani pe 27 ianuarie.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

fara descriere


In articol:

Florin Piersic, supranumit ”Mărgelatu”, a împlinit vârsta de 84 de ani pe data de 27 ianuarie. Într-un interviu foarte sensibil și nostalgic pentru realitatea.net, Florin Piersic a vorbit despre parcursul vieții sale și dacă ar putea, ce ar schimba.

"Este o întrebare frumoasă asta, ce aș schimbă, dacă firul vieții s-ar întoarce. Nu cred că aș schimbă nimic. Atât aș schimbă, dacă poți să mă crezi. Aș da orice că să mă mai întâlnesc cu părinții mei. A fost, poate, cea mai tristă poveste din viață mea faptul că am pierdut-o pe mama și l-am pierdut pe tata. Sincer să fiu cu tine și cu cei care mă ascultă, când am recitat prima dată poezia lui Adrian Păunescu, "Repetabila povară", ei erau în sală. Și eu am avut senzația atunci că sunt atât de emoționați, iar ei erau în lacrimi când am spus-o, încât am spus "O să o mai spun de multe ori. (n.red. poezia Repetabila povară) Nu am știut ca va veni o zi (...)când va trebui sa o recit, dar ei nu vor mai fi acolo", a răspuns Florin Piersic.

Florin Piersic: "Peste 20 de ani nu-și va mai minti nimeni de mine"

Actorul a fost întrebat cum crede că va fi amintit de oameni peste 20-30 de oamneni, iar răspunsul a fost unul neașteptat.

”Ce să își amintească? Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema... Soția mea, care este lângă mine, spune că nu este adevărat. Eu spun că peste 20 de ani nu o să îți mai amintească nimeni. Imi pare rău că trebuie să îți spun asta. Nu imi face plăcere să spun asta, dar am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțin sunt pomeniți”, a declarat Florin Piersic pentru realitatea.net.

Florin Piersic e mai în formă ca niciodată

Pe 2 februarie, cu cei 84 de ani proaspăt împliniți, Florin Piersic pleacă în Marea Britanie, unde va susţine un spectacol la Leicester Square Theater din Londra, intitulat “Nu-ntreba câți ani am!”.

fara descriere

Organizatorii spun că Piersic va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate