Vedete

Florin Piersic, imagine socanta! Maestrul, din ce in ce mai apasat de greutatea celor 82 de ani! "Am luat si 40 de medicamente pe zi" | EXCLUSIV

Florin Piersic va implini 82 de ani peste o luna si jumatate si recent a dezvaluit ca a avut o problema de sanatate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La aproape 82 de ani, Florin Piersic continua sa fie unul dintre cei mai carismatici actori din Romania. Iubit de romanii de peste tot, Florin Piersic refuza pur si simplu sa se pensioneze: azi e la Chisinau, maine la Copenhaga, pentru ca apoi sa revina pe scena, in Romania. Tot acest efort a inceput insa sa se vada pe chipul maestrului teatrului romanesc. (Mesajul cutremurator al lui Florin Piersic: "Va veni ziua in care...)

O fotografie realizata in urma cu o saptamana, in care Piersic apare alaturi de interpretul Marcel Pavel il arata pe marele actor intr-o lumina in care fanii acestuia nu l-au mai vazut niciodata. Florin Piersic pare extrem de palid, cu fata brazdata si extrem de obosit. Artistul se tine in continuare bine pentru varsta pe care o are insa chiar si asa, imaginea nu este cea cu care admiratorii acestuia sunt obisnuiti.

Cu doua luni in urma, Florin Piersic a marturisit pentru WOWbiz.ro ca a trecut printr-o problema de sanatate si ca ia medicamente „cu pumnul”.
„Sunt bolnav. De medicamente. In special de vitamine. De fapt, ar fi cazul sa recunosc ca iubesc cel mai mult pastilele cu care ma indop si care ma tin pe picioare. Mi-a zis o doctorita din Germania ca sunt sanatos tun, dar dupa ce m-am intors in tara, mi-a trimis prin posta un pachet mare cu medicamente, pe care sa le iau la ore fixe. O perioada am luat si cate 40 de pastile pe zil, dar la final am fost ca nou”, a marturisit Florin Piersic pentru WOWbiz.ro. Ulterior, Piersic a declarat ca se simte bine si ca nu sufera de nimic.

Pe de alta parte, surse din apropierea artistului sustin insa ca Piersic, in ciuda varstei inaintate, urmeaza un tratament cosmetic facial destul de invaziv si din cand in cand are momente in care devine de nerecunoscut.

Galerie foto 
Setări confidențialitate