Vedete

Florin Prunea, intr-o ipostaza cum nu l-ai mai vazut! Fiica pe care a adoptat-o i-a daruit o mandrete de nepot!

Florin Prunea este bunic model si modern.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Florin Prunea, intr-o ipostaza cum nu l-ai mai vazut! Fiica pe care a adoptat-o i-a daruit o mandrete de nepot!icon photo

La cei 49 de ani ai sai, Florin Prunea traverseaza o perioada frumoasa pe plan personal. Devenit bunic in urma cu cativa ani, dupa ce fiica sa i-a daruit un nepotel, fostul portar al Romaniei se dovedeste a fi un bunicut afectuos si extrem de responsabil.

Invitat sa participe, marti, la lansarea celui mai nou PUB detinut de fostul actionar de la Dinamo, Cristi Borcea, restaurant manageriat de Patrick Borcea si de Valentina Pelinel, Florin Prunea s-a prezentat la eveniment insotit de nepotelul sau in varsta de cativa anisori.

Atent si grijuliu din cale afara, fostul manager de la Dinamo, Florin Prunea, nu l-a scapat pe cel mic din ochi nicio clipa. (Florin Prunea, cu nepotul la PUB-ul lui Cristi Borcea) 

Putini sunt insa cei care stiu ca prichindelul este fiul Andrei Iulia Prunea, nimeni alta decat fiica pe care fostul mare portar al echipei nationale de fotbal a Romanie a infiat-o, in urma cu cativa ani, dupa ce sotia sa a pierdut mai multe sarcini.

Desi la evenimentul de deschidere au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului: Ilie Nastase, Victor Piturca, Giovani Becali, Florin Raducioiu, Gigi Netoiu, MM Stoica, Dumitru Dragomir, Giani Kirita, Florin Prunea, Gabi Tamas, Ionut Badea si Banel Nicolita, Florin Prunea s-a intretinut cu acestia foarte putin pentru ca a trebuit sa-si supravegheze urmasul.

 

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune