Florin Salam, bătut de un temut interlop! „Să vedem ce șmecher se mai bagă acum!” După răpirea din Milano, manelistul a pățit-o din nou

Florin Salam a intrat într-un conflict cu un temut interlop din București. El spune că l-a bătut pe manelist. Artistul a mai fost implicat într-un scandal la Milano.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscți și admirați maneliști din România. Faima de care se bucură el vine, însă, cu un preț. Florin al lui Cici, așa cum se prezintă un temut interlop din București, l-a bătut pe Salam pentru că a refuzat să-i compună o melodie.

„Florin s-a haladit. L-am rugat să îmi facă o piesă pentru băiatul meu, dar mi-a zis că nu are timp. Ne-am văzut la Apărători. I-am dat un capac șmecherește și l-am alergat, dar nu l-am prins, că a fugit. S-a speriat foarte tare. Hai să vedem ce șmecher se bagă, acum, că l-am bătut pe Florin Salam”, a declarat Florin al lui Cici pentru Cancan.

Citeste si: Oglindă, oglinjoară, cine are vila mai mare! Augustin Lazăr și Tudorel Toader ”se bat” și în imobile | DEZVĂLUIRI

fara descriere

Florin Salam, bătut la o petrecere, în Milano

Florin Salam se afla la o cântare în Italia când, între el şi unul dintre petrecăreţi, s-a iscat un conflict. Manelistul se afla în mijlocul oamenilor interpretând o melodie, iar toţi cei din jur păreau să se simtă bine pe muzica ui. Deodata un individ i-a dat un pumn în faţă artistului. A fost nevoie de intervenţia mai multor bărbaţi pentru ca lucrurile să nu ia o întorsătură şi mai gravă.

Ulterior Florin Salam a dispărut și apropiații au crezut că acesta a fost răpit. Când a apărut, el a anunțat că se lasă de cântat. Agresorul a negat că între el și Florin Salam ar exista un conflict și a pus tpotul pe seama unei neînțelegeri. Ulterior manelistul a relatat o versiune total diferită a evenimentul, spunând că el l-ar fi pus pe interlop să-l bată pentru a vedea cine îi sunt adevărații prieteni. Adevărul desper evenimentele caer au avut loc la Milano sunt cunoscute în totalitate doar de Florin Salam și agresorul lui, poveștile tuturor celor implicați fiind diferite între ele.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate