Florin Salam în carantină, Roxana Dobre, pe străzi! Bruneta rezolvă chestiunile de familie chiar dacă poate pune în pericol pe alții

Florin Salam s-a întors din Germania și, așa cum e normal, a decis să se autoizoleze timp de două săptămâni, acasă, alături de Roxana Dobre și restul familiei sale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Doar că, pare-se, chiar dacă stă în casă  cu Florin Salam, Roxana Dobre nu a rezistat prea mult în autoizolare, motiv pentru care s-a apucat să rezolve problemele pe are le avea și pe care le considera urgențe.

Citeste si: Nebunia lui Salam, la studio! Ce face manelistul la repetiții e de neimaginat

Citeste si: Florin Salam, show total la împăcarea cu Roxana Dobre! Cum a chefuit manelistul sub privirile brunetei VIDEO

Citeste si: Florin Salam, amenințat cu moartea! Scandalul care a inflamat lumea manelelor! Un interlop se jură că îl va ”rezolva” pe artist! ”Ori mori tu, ori murim noi”

Mai exact, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Roxana Dobre în timp ce, alături de mama ei, mergea pe la diverse spălătorii și curățătorii chimce pentru a-și lua o serie de ținute pe care, probabil, le folosise cu ceva timp în urmă. Îmbrăcată în negru, cu o pereche de ochelari de soare imenși care îi ascundeau ochii, dar cu o atitudine care pare să dovedească că nu avea chef de nimic, Roxana Dobre, însoțită de mama ei, a mers să își ia hainele de la curățătorie. E adevărat, nu a depus prea mare efort, preferând să o lase pe mama ei să se agite cu căratul hainelor, destul de multe de altfel, ea preferând să nu se încarce cu greutățile.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

De altfel, este de remarcat și lejeritatea cu care partenera de viață a lui Florin Salam abordează tema coronavirusului, cu atât mai mult cu cât manelistul a fost expus la o posibilă îmbolnăvire, în Germania, o țară extrem de afectată de boala care a băgat lumea în sperieți, ea refuzând să poarte mască sau mănuși de protecție.

Mai mult, Roxana Dobre a apărut pe stradă, iar imaginile obținute de paparazzii WOWbiz.ro sunt concludente, fără machiaj, și, important, cu haine extrem de largi, semn că silueta ei nu mai este una de fotomodel. De altfel, de ceva vreme se tot discută pe tema faptului că Roxana Dobre ar putea fi însărcinată, chiar dacă, până acum, nici ea, nici Florin Salam nu spun niciun cuvânt pe această temă.

Coronavirus în România! Ce spune Codul Penal celor care nu se supun normelor de sănătate

Art. 352 din Codul Penal – Infracțiuni contra sănătății publice – Zădărnicirea combaterii bolilor:

 

(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

 

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

 

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus în România a ajuns la 308, anunța, ieri, Grupul de comunicare strategică, fără să fie înregistrat niciun deces, iar 31 de cazuri au fost declarate vindecate.

 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc.

Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental din care nu au lipsit chiar și încăierările.

Galerie foto 
Citește și:

Andreea Mantea, dezvăluiri sincere despre partenerul de viață! Ce a declarat frumoasa brunetă în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea": "El este jumătatea...

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cenk isi declara dragostea

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Cum au scăpat Cămătarii de lege! Petrecere nebună la ei acasă, cu manele și dedicații Video

Culiță Sterp se operează! Ce vrea să își facă vedeta muzicii de petrecere pentru ca iubita să îl răsfețe și mai mult

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies