Florin Salam, operat la Viena? Informația-bombă care a cutremurat lumea manelelor! EXCLUSIV

Informații îngrijorătoare vin din lumea manelelor. Florin Salam ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale peste doar câteva săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Florin Salam ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale, susțin surse apropiate interpretului. Aceasta ar urma să aibă loc la Viena peste câteva săptămâni. Regele manelelor ar suferi de o afecțiune care s-a agravat în ultima perioadă, pe fondul oboselii și a unui stil de viață dezorganizat. Medicii l-au avertizat de mai multă vreme pe Florin că nu mai poate continua în acest stil, însă acesta nu a urmat sfaturile acestora și a continuat să onoreze chiar și câte 2-3 evenimente pe seară.

fara descriere

Florin Salam a mai fost la Viena timp de două săptămâni și s-a întors în țară pentru a fi prezent la ziua de naștere a fiicei sale. Se pare că vizita la Viena ar avea legătură inclusiv cu problema de sănătate pentru care urmează să se opereze. Oficial, cântărețul a declarat că se află în pauză vocală și a mers două săptămâni la o clinică din capitala Austriei ”să se odihnească”.

Citeste si: Pian a ieșit de la închisoare ”like a boss”! Șampanie, manele și artificii pe cer! Imagini nemaivăzute de la poarta penitenciarului

Citeste si: Fiica lui Florin Salam a împlinit 4 ani: imagini în premieră de la petrecere! Cum arată ”regele manelelor” după tratamentul de la Viena

Citeste si: Florin Salam a revenit în forță! Fanii manelistului nu se gândeau că se va întâmpla atât de devreme VIDEO

Soția lui Florin Salam a murit de ciroză hepatică

fara descriere

În urmă cu 10 ani, Florin Salam și-a pierdut prima soție din cauza unei afecțiuni a ficatului. Fănica avea doar 27 de ani și avea nevoie de un transplant pentru a putea spera că va scăpa cu viață. Ea suferea de Hepatita B încă din copilărie, care, netratată, s-a transformat în ciroză hepatică. La rândul ei, aceasta i-a declanșat un blocaj renal care i-a adus moartea. Hepatita B este însă o boală transmisibilă iar specialiștii spun că există un risc de contactare a bolii pentru persoanele din familie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate