Florin Salam, show total la împăcarea cu Roxana Dobre! Cum a chefuit manelistul sub privirile brunetei VIDEO

Florin Salam și Roxana Dobre au, din nou, o perioadă extrem de agitată în ceea ce privește relația lor, discuțiile dintre cei doi dând de înțeles că ar fi la un pas de despărțire.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Începutul anului a fost, în planul personal, unul extrem de dificil pentru Florin Salam, manelistul fiind surprins în mijlocul unor scandaluri de pomină cu partenera lui de viață, Roxana Dobre.

Citeste si: Florin Salam, vedetă într-un film de artă! Regizor: ”Cel mai profesionist actor”

Citeste si: În plin scandal cu Roxana Dobre, Florin Salam, în mașină cu Larisa Bercea! Dansatoarea era aproape goală! ”Ești viața mea” Video

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, extrem de sexy şi pasională în ultimul videoclip al lui Florin Salam! Uite cum arată!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Iar când toată lumea era pe punctul să spună că relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre nu mai are șanse, că scandalurile dintre ei au devenit prea mari, că bruneta vrea să se despartă de manelist, Florin Salam și Roxana Dobre au surprins pe toată lumea la o petrecere care a avut loc chiar sâmbătă seara. Mai exact, aranjați la patru ace, Florin Salam și Roxana Dobre au dovedit că au uitat de toate problemele pe care le-au avut, iar manelistul s-a distrat de minune.

De altfel, la un moment dat, sprijinit discret de Roxana Dobre – care pare să se fi mai împlinit de la ultimele ei apariții publice – Florin Salam a urcat pe scaun și a început să danseze așa cum știe el mai bine, partenera lui de viață fiind doar un zâmbet văzându-l cum se manifestă.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc.

Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental din care nu au lipsit chiar și încăierările.

Galerie foto 
Citește și:

Ce se întâmpla acum cu Anca Pandrea! Primele imagini cu văduva lui Iurie Darie după lunile de izolare

Cine pune flori la mormântul Ilenei Ciuculete după moartea lui Cornel Galeș

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Ender, tot mai puternica. Sahika, pusa la pamant

Arthur de la Ceptura, bântuit de propria bunică! Gestul extrem la care a recurs celebrul personaj

Claudia Puican i-a dat umilință lui Armin Nicoară! Ce i-a făcut, după concediu Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies