Vedete

Florin Salam si-a dat intalnire cu fostul amant al Roxanei Dobre! Ce s-a intamplat intre cei doi pare ireal

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Florin Salam si-a dat intalnire cu fostul amant al Roxanei Dobre! Ce s-a intamplat intre cei doi pare irealicon photo

Situatie neasteptata intre Florin Salam si Florin Vancica, fostul iubit al Roxanei Dobre si, recent, suspectat ca ar fi amantului ei.


In ciuda trecutului controversat pe care l-a avut cu Roxana Dobre si care la un moment dat ar fi afectat si casnicia brunetei cu Florin Salam, iata ca celebrul Vancica nu planuieste sa dispara din preajma cuplului.


Mai mult, acesta ar fi legat o relatie de prietenie cu Florin Salam, actualul sot al fostei salei iubite.
Potrivit spynews, Vancica ar fi inceput sa vorbeasca tot mai frumos despre manelist in cercurile sale, iar la un moment dat acestia ar fi fost vazuti chiar impreuna.


Cunoscut pentru firea sa violenta, Vancica ar fi manifestat o atitudine
prietenoasa fata de Salam, semn ca cei doi s-au decis, pentru binele comun, sa ingroape securea razboiului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune