Florin Salam, surprins în cele mai emoționante ipostaze din viața lui Video

Florin Salam este unul dintre maneliștii care, de-a lungul timpului, nu s-a expus în situții emoționante, preferând chiar să adopte poziții de dur, indiferent de costurile de imagine pe care le-a avut ulterior.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Cu toate acestea, întors de curând din Germania, Florin Salam a arătat că, de fapt, este un sensibil și că ”punctul lui slab” sunt copiii pe care îi are cu frumoasa Roxana Dobre.

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Florin Salam. Ce ascunde concurenta emisiunii de la Kanal D?

Citeste si: Scandal între maneliști! Miraj, fratele lui Tzancă Uraganul, îl trage de urechi pe Florin Salam! ”Te învață prost”

Citeste si: Veste bună pentru cetățenii cu datorii la bugetul local. Restanțele vor fi anulate - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Florin Salam și Cristina Pucean, direct în autoiz

olare! Riscă ani grei de închisoare din cauza coronavirusului

Aflat în autoizolare, Florin Salam și-a găsit de lucru, chiar acasă: este cel care se ocupă ce copii și, normal, face tot ce poate ca în această perioadă, perioadă de carantină din cauza coronavirusului, să îi țină cât mai ”distrați” pe cei mici. Iar zilele trecute, Florin Salam a făcut, pentru prima oară în viața lui, așa cum o recunoaște și el, o filmare alături de fiica lui și a Roxanei Dobre, Maria, primul lor copil împreună. Iar în filmarea cu pricina, Florin Salam a scos la iveală un om cu totul și cu totul diferit de ceea ce pot să vadă fanii manelistului pe scenă. Mai exact, un tată extrem de atent, extrem de iubitor cu copiii săi, Florin Salam a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fetița lui cea mare (din relația cu Roxana Dobre) să se simtă răsfățată și iubita. Iar micuța, îmbrăcată într-un costum de Superman a fost mai mult decât încântată de cele pregătite de Florin Salam, acesta dedicându-i o înregistrare pe contul său de socializare, ”Măriuța” fiind ”personajul principal”.

Iar pentru înregistrarea pe care a postat-o Florin Salam, artistul s-a pregătit serios, iar versurile pe care le-a cântat sunt de-a dreptul emoționante, motiv pentru care fetița, cu sinceritatea și drăgălășenia unei copile de doar câțiva ani, l-a pupat pe manelist și i-a mărturisit că îl iubește, lucru care, așa cum se întâmplă oricărui părinte, i-a dat cântărețului fiori de mândrie și bucurie.

 

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Panică în Guvern! Probleme pentru Ludovic Orban! Un nou ministru, infectat cu COVID-19

Leguma cu efecte benefice în peste 15 boli. Introdu-o mai des în alimentația ta

Nicu Paleru, dezvăluiri despre persoana care l-a ajutat să treacă prin greutățile vieții: ”A fost omul pe care Dumnezeu mi l-a adus în cale”

Dorian Popa, drama neștiută a vieții lui. De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies