Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit în tinerețe de Corina Chiriac. Ce i-a propus actorul îndrăgitei cântărețe: „Acum vreo 20 de ani...”

Florin Zamfirescu a recunoscut că în tinerețe a fost îndrăgostit de artista Corina Chiriac. Acesta i-a făcut o propunere chiar la una dintre petrecerile sale.

Autor: Elena Stan

In articol:

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați actori români. Acesta este cunoscut pentru o mulțime de roluri celebre care au devenit foarte dragi oamenilor. Actorul are la active numeroase producții cinematografice din care a făcut parte.

Corina Chiriac este și ea, de asemenea, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate voci ale muzicii din România. Artista s-a făcut remarcată datorită talentului ei, dar și a naturaleței. Solista a lansat foarte multe melodii care au fost cel puțin o singură dată pe buzele oamenilor.

Citește și: Actorul Florin Zamfirescu, detalii despre relația cu cea de-a patra soție: „E norocul vieții mele”

Actorul a fost îndrăgostit în tinerețe de celebra solistă

corina chiraic, florin zamfirescu, actor, cântăreață, prieteni, relație

Actorul Florin Zamfirescu și artista Corina Chiraic

[Sursa foto: Captura video]

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Cei doi mari artiști au împreună o frumoasă și solidă relație de prietenie. Florin Zamfirescu este un foarte mare fan al Corinei Chiriac, iar recent acesta a dezvăluit că în tinerețe a avut sentimente pentru interpretă.

Ba chiar la un moment dat, la o petrecere organizată de actor, acesta a mers la buna sa prietenă și i-a făcut o propunere.

,,Acum vreo 20 de ani, am făcut o petrecere de ziua mea și bineînțeles că am chemat-o și pe Corina. Eu mereu îi spun că am fost îndrăgostit de ea și ea tratează cu umor lucrurile acestea. Am ieșit afară, era cald și aveam o grădină, era seară, plouase cu o zi înainte.

Și eu zic, Corina, cât am stat eu după tine toată tinerețea mea? Nu vrei să mergem aici în grădină să ne dăm pe brazdă? La care ea zice: Nu pot pentru că am pantofi cu toc”, a spus Florin Zamfirescu, potrivit antenastars.ro.

Citește și: I-a plesnit aorta pe 35 de centimetri și a scăpat viu! Minunea trăită și relatată de actorul Florin Zamfirescu: ”Dacă sângele ajungea în stomac...”!

Florin Zamfirescu locuiește lângă fosta soție

Actorul Florin Zamfirescu a fost căsătorit de patru ori până acum. Una dintre soțiile artistului este chiar vecină cu acesta. Este vorba despre Cătălina Mustață, femeia care i-a fost alături acestuia o perioadă de timp și pe care actorul a susținut-o foarte mult. Chiar dacă stau gard în gard cei doi evită să se întâlnească.

,,Locuim gard în gard, dar n-am mai văzut-o de 9 luni. Am susținut-o mereu, a jucat în telenovele datorită mie, s-a ridicat și a fost fericită până când a zis gata, nu mai am nevoie de sprijin. Și de 10 ani a dispărut brusc de peste tot, nu mai apare nicăieri”, a precizat la un moment dat Florin Zamfirescu, potrivit Fanatik.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniela Gyorfi dezvăluie secretul relației armonioase pe care o are cu familia lui George Tal: "Nu am nicio problemă cu copiii lui" | EXCLUSIV

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Vor avea loc mari schimbări în viața Prințului Harry! Carmen Harra dezvăluie ce se va întâmpla cu monarhia: "Se încheie o eră, Meghan îi va fi alături" | EXCLUSIV

Natalia din Casa Iubirii a dat uitării răutățile din trecut și susține cuplul Nicoleta și Sorin! Cum a vorbit despre câștigătorii sezonului 1: "O să reziste mult, cred în...

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Vor avea loc mari schimbări în viața Prințului Harry! Carmen Harra dezvăluie ce se va întâmpla cu monarhia: "Se încheie o eră, Meghan îi va fi alături" | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies