Vedete

Florin Zamfirescu este un adevarat magician. Uite cum a pacalit actorul de trei ori moartea. "Am baut soda caustica, era sa ma inec si am facut un infarct" | DEZVALUIRI

Maestrul Florin Zamfirescu are un inger pazitor care-l iubeste, maestru trecand de mai multe ori razant pe langa moarte.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Radu Beligan, Marin Moraru, Sebastian Papaiani, Stela Popescu si Cristina Stamate au trecut in nefiinta in ultimii doi ani, cei mai indragiti actori romani fiind alaturi de ei, pe ultimul drum. Printre ei s-a numarat si Florin Zamfirescu pe care l-au podidit lacrimile cand a vorbit despre fiecare dintre prietenii lui plecati intr-o lume mai buna.

Ei bine, decesele maestrilor si reginelor teatrului de revista l-au facut pe protagonistul nostru in varsta de 67 de ani sa se gandeasca din ce in ce mai des la moarte, fara a se teme insa de clipa “plecarii”. Ca in celebrul film “Destinatie finala”, marele actor a pacalit de trei ori moartea, dupa cum chiar el povesteste.

"La varsta de sase ani, am baut soda caustica. Mama mea spala si, fara sa-si dea seama de pericol, a lasat cana cu soda caustica diluata la indemana mea. Am crezut ca e apa si am zis sa beau putin cate putin. Mi-am ars cavitatea bucala, dar daca as fi dat-o pe gat nu mai eram aici sa povestesc. Pe “dansa” am mai pacalit-o si cand m-am dus la inot, in Olt, intr-un loc periculos. Am fost tras la fund si cand m-am trezit pe uscat, imi zvacnea tampla, parca-mi batea cineva un cui in cap. Ei, ultima oara cand era sa trec in lumea celor drepti a fost acum cativa ani, cand am facut infarct”, a marturisit Zamfirescu pentru WOWbiz.ro.

De cand a intrat in politica, existenta actorului este din ce in ce mai zbuciumata. Acesta se implica intens in dispute si are un laitmotiv deja cunoscut: suprimarea hotiei.

"Am intrat in politica, dar nu vreau sa devin politician. Sper sa provoc niste scandaluri cu toti banditii. E nevoie de cineva care sa le spuna in fata ca stim ceea ce fac. Daca sunt mai multi ca mine, avem o putere,  daca o sa fiu eu de unul singur o sa fiu un caine care urla la luna", a spus maestrul.

Galerie foto