Sport

Fosta gimnasta Alina Stanculescu si-a deschis un beauty salon

Fosta gimnasta Alina Stanculescu s-a reprofilat. Si-a deschis o super afacere!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Fosta gimnasta Alina Stanculescu si-a deschis un beauty salonicon photo
A renuntat la gimnastica de mare performanta, dar nu si la pasiunea ei pentru acest sport, pe care l-a practicat tot timpul din placere. Alina Stanculescu, fosta colega de lot cu Sandra Izbasa, a absolvit Universitatea de Educatie Fizica si Sport, dar a preferat sa-si indrepte pasii catre un alt domeniu de activitate, cel al infrumusetarii feminine.

Asa se face ca Alina si-a deschis un beauty salon unde intentioneaza, printre altele, sa le invite si pe fostele ei colege, dar si pe actualele component ale lotului de gimnastica. “In afara de fete o astept si pe doamna Mariana Bitang pentru un machiaj profesional”, a declarat Alina Stanculescu pentru stirile PRO TV.

Fosta gimnasta Alina Stanculescu si-a deschis un beauty salon
Alina Stanculescu (a doua din stanga) alaturi de fostele ei colege de lot, printre care si Sandra Izbasa

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune