Fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu, după ce ea însăşi a fost la un pas de moarte! Tatăl Iuliei Gorneanu a decedat!

Prietenii au aflat cu tristeţe că fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu, după decesul tatălui acesteia, Augustin.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Apropiaţii au fost informaţi că fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu. Acum câteva zile, Iulia Gorneanu a postat un semn de doliu, după decesul tatălui ei, Augustin.“Vă mulţumesc. Vă mulţumesc din suflet pentru gânduri şi cuvinte. Cu toată durerea, am fost mândră încă o dată de comunitatea în care m-am născut şi care m-a format – Viştea de Sus. Vă îmbrăţişez tare, tare pe toţi cei care aţi fost lângă tata Augustin”, a scris Iulia după înmormântare.

Fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu: "A venit timpul să-l întâlnească pe Dumnezeu!"

„Condoleanţe, draga mea. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască sufletul "într-un colţişor de Rai"...Iubita mea Iulia, condoleanţe şi să se odihnească în pace. Tata Augustin va rămâne întotdeauna în sufletele noastre, fii tare!...Dascălul nostru drag! A venit timpul să-l întâlnească pe Dumnezeu! Cu fiecare zi suntem mai aproape de cer! Să ai putere de Sus, Iulia, să treci peste aşa de mare durere!”,au postat prietenii Iuliei Gorneanu. (vezi cine a ajutat-o pe Iulia să iasă din comă )

Fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu. Iulia a fost salvată de un transplant de ficat

După decesul  tatălui ei, fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu.

Iulia Gorneanu, care este director al unei galerii de artă din Bucureşti, a fost la un pas de moarte în toamna lui 2016. Aflată într-o călătorie în Germania, Iulia a suferit o criza hepatică, fără să ştie, la acel moment, că este grav bolnavă. Ea s-a internat la o clinică, a stat şi în comă, dar un transplant de ficat a salvat-o în ultima clipă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Gorneanu si-a revenit complet! Uite ce tinuta indrazneata a purtat femeia FOTO

Denisa Manelista si Iulia Gorneanu au suferit de aceeasi boala, doar soarta le-a fost diferita! Daca artista a murit la doar 27 de ani, fosta iubita a lui Grigore Lese a...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 19 Ianuarie 2021: astazi Balantele au parte de vesti bune

Tragedia momentului în România! A fost răpusă de Covid la doar 41 de ani. Greşeala imensă pe care a făcut-o

Adelina Pestrițu, iubita lui Gabi Bădălău, cel cu care ar urma să se căsătorească Bianca Drăgușanu. Lista vedetelor cu care acesta a avut relații

Alertă de gradul zero la Capitoliu! Aripa de vest a fosr evacuată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies