Stiri

Fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu, după ce ea însăşi a fost la un pas de moarte! Tatăl Iuliei Gorneanu a decedat!

Prietenii au aflat cu tristeţe că fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu, după decesul tatălui acesteia, Augustin.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Apropiaţii au fost informaţi că fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu. Acum câteva zile, Iulia Gorneanu a postat un semn de doliu, după decesul tatălui ei, Augustin. “Vă mulţumesc. Vă mulţumesc din suflet pentru gânduri şi cuvinte. Cu toată durerea, am fost mândră încă o dată de comunitatea în care m-am născut şi care m-a format – Viştea de Sus. Vă îmbrăţişez tare, tare pe toţi cei care aţi fost lângă tata Augustin”, a scris Iulia după înmormântare.

Fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu: "A venit timpul să-l întâlnească pe Dumnezeu!"

„Condoleanţe, draga mea. Bunul Dumnezeu să-i rânduiască sufletul "într-un colţişor de Rai"...Iubita mea Iulia, condoleanţe şi să se odihnească în pace. Tata Augustin va rămâne întotdeauna în sufletele noastre, fii tare!...Dascălul nostru drag! A venit timpul să-l întâlnească pe Dumnezeu! Cu fiecare zi suntem mai aproape de cer! Să ai putere de Sus, Iulia, să treci peste aşa de mare durere!”, au postat prietenii Iuliei Gorneanu. (vezi cine a ajutat-o pe Iulia să iasă din comă)

Fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu. Iulia a fost salvată de un transplant de ficat

După decesul  tatălui ei, fosta iubită a lui Grigore Leşe este în doliu. Iulia Gorneanu, care este director al unei galerii de artă din Bucureşti, a fost la un pas de moarte în toamna lui 2016. Aflată într-o călătorie în Germania, Iulia a suferit o criza hepatică, fără să ştie, la acel moment, că este grav bolnavă. Ea s-a internat la o clinică, a stat şi în comă, dar un transplant de ficat a salvat-o în ultima clipă.

Galerie foto  Urmatorul articol