Fosta iubită a lui Ștefan Bănică, executată silit! Ce a decis instanța

Fosta iubită a lui Ștefan Bănică a primit o veste neplăcută din partea instanței.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Camelia Constantinescu, fosta parteneră a lui Ștefan Bănică, trece prin clipe grele. Femeia cu care artistul are un băiat este pe cale de a-și pierde locuința, după ce nu a rambursat un credit obținut în urmă cu mai mulți ani.

Instanța a aprobat executarea silită cerută de instituția bancară, potrivit cancan.ro. Decizia este fără cale de atac.

Citeste si: Cum arată femeia care susține că nu-și găsește iubit pentru că este "prea frumoasă"! Galerie foto incendiară

Citeste si: Mihai Constantinescu este în comă. Anunțul medicilor

Citeste si: Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit în zbor! Bilanțul victimelor este devastator


Iată care este soluția pe scurt: „Admite cererea de încuviințare a executării silite formulată de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman, privind pe creditoarea Banca Comercială Română SA și pe debitorii Constantinescu Camelia Teodora și Schally Alexandru Romuald.

Încuviințează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de actul de adjudecare din 30.01.2019, emis de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman în dosarul de executare nr. 2741/2018, pentru predarea silită a imobilului situat în (…), și pentru recuperarea cheltuielilor de executare, prin toate formele de executare prevăzute de lege.

Ia act ca în baza art. 898 alin. (2) Cod procedură civilă, dacă debitorii lipsesc sau refuză să deschidă, executorul judecătoresc are dreptul de a patrunde forțat în imobilul a cărui predare se solicită, cu ajutorul agenților forței publice sau al reprezentanților Jandarmeriei, fără a fi necesară autorizarea instanței”.

Iar decizia este definitivă, fără cale de atac pentru fosta iubită a lui Ștefan Bănică.

Camelia Constantinescu, proces cu Ștefan Bănică din cauza pensiei alimentare

Mai mult decât atât, fosta parteneră a artistului i-a intentat proces și lui și a cerut, printre altele, o mărire a pensiei alimentare. Femeia a pierdut procesul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate