Fosta soacră a lui Marcel Toader, întristată de vestea morții acestuia: "Îmi pare rău..."

Fosta soacră a lui Marcel Toader, Paula Crăciunescu, a făcut primele declarații după ce a aflat cumplita veste a morții omului de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

“Am auzit că a murit… Ce pot să spun… Îmi pare rău, probabil neajunsurile și-au spus cuvântul. Toate lucrurile negative din viața lui. Nu a reușit să își țină lângă el nicio soție din cele 6… Iar după toate aceste lucruri am înțeles că s-a retrat lângă mama lui la Constanța. A fost greu și pentru el…”, a declarat mama adoptivă a Gabrielei Cristea, Paula Crăciunescu, pentru Cancan.

Marcel Toader, silit să părăsească apartamentul!

Marcel Toader mărturisea că a fost silit să își părăsească apartamentul în urma unor datorii.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea.

Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd”, declara Marcel Toader.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate