Fosta sotie a lui Cristi Borcea vrea sa dea lovitura in afaceri! Ce planuri si-a facut Alina Vidican

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea si rivala Valentinei Pelinel, pare sa fie decisa sa reuseasca in domeniul afacerilor. Asa ca, aflata la Miami, timisoreanca si-a facut un plan de afaceri deosebit de indraznet.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cum restaurantul pe care il conduce la Miami are rezultate foarte bune, fiind cautat de majoritatea romanilor stabiliti acolo pentru ca locatia le aduce aminte de casa, Alina Vidican a decis ca ar fi cazul sa isi extinda afacerea.

Mai exact, de curand, vazand ca profitul este suficient de mare pentru a fi reinvestit, Alina Vidican a decis ca este cazul sa mai deschida o locatie de acelasi gen, tot la Miami. Doar ca, spun sursele noastre, pentru a deschide inca un restaurant, Alina are nevoie de un investitor care sa completeze sumele necesare. “Alina este decisa sa investeasca si sa transforme afacerea cu restaurantul intr-un adevarat lant. Se pricepe la asta, mai ales ca are si o facultate de profil si, in plus, si experienta. Evident, este si cerere, mai ales ca romanii sunt o comunitate destul de mare in Miami. Din ce am inteles, noul restaurant va fi unul pentru cei din clasa mijlocie, mai ieftin”, ne-a spus sursa citata.

De altfel, mai spun sursele noastre, ideea de a extinde afacerea i-a venit dupa ce a primit cadoul financiar fabulos de la Cristi Borcea, Alina Vidican luand atunci decizia de a investi o mare parte din cei 10.000 de euro in afacerea ei. De altfel, nu este exclus ca, la un momet dat, Alina sa apeleze chiar la Cristi Borcea pentru a face rost de banii necesari extinderii afacerii pe care o are. Mai ales ca comportamentul lui Cristi Borcea, in ciuda faptului ca a divortat greu de timisoreanca, este ireprosabil la adresa acesteia, el avand grija ca ei sau copiilor lor sa nu le lipseasca nimic, niciodata, fostul actionar dinamovist fiind, de cele mai multe ori, de-a dreptul generos si receptiv la dorintele acestora.

Cristi Borcea, divort dificil de Alina Vidican

Borcea a mai fost casatorit de doua ori pana acum. Cu Mihaela, prima sotie, fostul actionar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick si gemenii Angelo si Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii (Alexandru si Gloria). La casatoria cu Alina, Cristi Borcea l-a avut nas pe Gigi Becali, iar despartirea dintre cei doi a fost extrem de dificila, divortul durand suficient de mult incat sa provoace o groaza de speculatii. La randul ei, Valentina Pelinel a mai fost casatorita cu Cristian Boureanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: