Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, primele declarații după știrea falsă: “Mă doare inima! Este inuman”

Mihaela Constantinescu a declarat pentru Teo Show că a fost șocată după ce a aflat despre știrea falsă din presă potrivit căreia Mihai Constantinescu ar fi murit.

Autor: A.B.G.

In articol:

Fosta soție a artistului Mihai Constantinescu a intervenit prin telefon la Kanal D și a făcut precizări cu privire la starea de sănătate a cântărețului.

Citeste si: Reacția dură a Mirabelei Dauer după știrea falsă că Mihai Constantinescu a murit

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Mihaela Constantinescu este revoltată că jurnaliștii și-au permis să anunțe decesul lui Mihai Constantinescu fără să încerce să afle dacă este adevărat.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, primele declarații după știrea falsă: “Mă doare inima! Este inuman”

"Mă doare inima și sunt extrem de revoltată pentru ce s-a întâmplat astăzi. Nu am am aflat din presă.

Eu merg aproape în fiecare zi la Mihai și știu exact care este situația. Știam că Mihai este în regulă, atât cât poate fi în starea delicată în care se află.

Am fost sunată de un canal tv și mi s-a spus că a murit și ce pot să spun despre asta. Eram pe stradă când am fost sunată. Pur și simplu am simșit că mi se face rău. M-am așezat pe un trotuar, am închis telefonul și am început să plâng, iar câțiva trecători s-au oprit să mă întrebe dacă sunt bine. Am închis și am sunat-o imediat pe Simona (n.r.
Simona Secrier, actuala soție a lui Mihai Constantinescu), dar nu răspundea. După care au început să curgă telefoanele de la presă. M-a sunat Simona și mi-a zis că nu s-a întâmplat nimic.

Cum este posibil ca o televiziune să vadă o știre și să nu sune la spital? Starea de deces se comunică, deși informațiile despre el sunt confidențiale. Este inuman să se dea o astfel de veste la tv. Este lipsă de respect față de Mihai și de membrii familiei lui, dar și față de oamenii care sunt alături de el în ultimele patru luni. Cum este posibil așa ceva? Nu mi se pare că este normal ca noi oamenii care ne aflăm în suferință să le dăm idei. Este o chestiune umană, lipsă de profesionalism și este o chestiune de bun simț care nu trebuie spusă de nimeni. Nu este posibil ca această știre să fie răspândită până nu este verificată. Eu și Simona am vorbit cu un avocat. Cei care și-au permis să faca acest lucru fără să verifice vor fi trași la răspundere pe cale legitimă", a declarat Mihaela Constantinescu la Teo Show.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Reacția dură a Mirabelei Dauer după știrea falsă că Mihai Constantinescu a murit

"Mihai Constantinescu a murit?" Știrea falsă care a cutremurat toată România

Miracol! După 4 luni de comă, Mihai Constantinescu a început să...

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Informația tristă a dimineții din Ucraina! A FOST UCIS. I-au găsit cadavrul

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Anunț important pentru șoferi. Ce se întâmplă cu amenzile de circulație din 2023

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies