Fosta soție îl face praf pe Călin Geambașu! Acuzații halucinainte la adresa lui: „Copilul era deja spălat pe creier”

Fosta soție a lui Călin Geambașu, Angelica Cadar, a vorbit despre relația pe care o are acum cu fiul ei, David. Femeia îl acuza pe tatăl lui că l-a spălat pe creier.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

În urmă cu mai bine de un an, Angelica Cadar l-a părăsit pe Călin Geambașu. Între ei a izbucnit atunci un scandal care a ajuns în primele pagini ale presei. Cei doi foști iubiți au încetat să mai facă acuzații pentru o vreme, dar acum femeia a decis să dea cărțile pe față în legătura cu relația lor.

Angelica Cadar a povestit că fiul ei și al lui Călin Geambașu, David, a rămas în grija tatălui și din această cauză nu poate petrece mai mult timp cu băiețelul.

„Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Ca să ajung la copilul meu, trebuie să trec prin tatăl lui. Este prea mult pentru mine. Am ajuns la capătul puterilor, dar nu renunţ la drepturile de mamă. Chiar dacă îmi este greu, voi lupta până la ultima picătură pentru copilul meu. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa”, a declarat Angelica Cadar în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Cătălin Cazacu, noapte nebună cu Margherita din Clejani! ”Vulturul”, atac asupra ”prăzii”, într-un club de noapte

fara descriere

„David era deja spălat pe creier”

Mai mult, Angelica Cadar îl acuză pe Călin Geambașu că a influențat părerea pe care David o are despre ea.

„Eu nu am putut să plec cu copilul meu. Este voinţa lui. El a fost speriat. Nu mai ştia care este adevărul. Nu ştia de ce s-a întâmplat. Rămas cu Călin, el i-a explicat din punctul lui de vedere şi i-a arătat acele înregistrări. Când m-am dus la şcoală, peste o săptămână-două, David era deja spălat pe creier. De la 10 ani, copiii decid cu cine vor să rămână”, a mai mărturisit Angelica Cadar.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate