Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus care i-a scuipat pe medici! Cristi Mitrea e hotărât: „Intru cu parul peste ăla!”

Cristi Mitrea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus care a creat panică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cristi Mitrea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus internat la spitalul Victor Babeș. Luptătorul de K1, care are un băiețel, pe David, cu Andreea Mantea, s-a arătat indignat de întâmplare. „Dacă garantează cineva imunitate în cazul în care intru cu parul peste ăla care a venit din Israel și scuipă medicii, mă duc azi!!”, a postat Mitrea. (citește anunțul cutremurător al lui Garcea, afectat de coronavirus)

Citeste si: Un pilot de la Tarom, depistat pozitiv cu coronavirus. Ce măsuri au fost luate?

Citeste si: MAE: Cetăţenii români blocaţi în prezent la graniţa Austriei cu Ungaria vor putea tranzita teritoriul ungar, până la eliminarea blocajului

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

„Late edit: se pare că a infectat 50 persoane! Eu nu înțeleg dacă vŕajeala sau suntem idioți. Mi se pare enorm și ireal. Adică după 2, 3 cazuri, nu-l izolai? Nu-l tranchilizai? Adormeai, nu știu. Poliție la ușă, gen?!? Legat de pat ca la nebuni. Se practică! Deci ori exagerați, ori m..., suntem niște dobitoci.”, a încheiat Cristi Mitrea.

Cristi Mitrea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus. Medicii vor depune plângere

Marți, managerul spitalului Victor Babeş din Bucureşti, Emilian Imbri, a anunțat că va depune plângere pe numele unui pacient bolnav de coronavirus, căruia nu i-a fost dezvăluit numele. Pacientul ar fi scuipat medicii de la spital "Să se facă bine, să-l externăm şi apoi vom depune plângere. Este vorba despre un comportament al unui pacient, comportament care nu este anormal, dar care ne va face pe noi, corp medical si instituţia pe care o reprezintă să depunem o plângere, după ce acest pacient va ieşi bine, pe picioare, sănătos şi vesel din spital", a declarat Emilian Imbri.

Întrebat dacă este vorba despre pacientul care a ajuns inițial la Spitalul Universitar, acuzând dureri cardiace și a mințit că n-ar fi fost plecat din țară (în Israel), Emilian Imbri a evitat să ofere detalii, susținând: „Lăsați-mi dreptul de a face plângerea public după ce acest pacient se externează în viață și într-o stare bună. Atunci se va face cunoscută persoana”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Singura veste bună în plină epidemie de Coronavirus. Surpriză pentru bucureșteni

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Nicoleta Nucă, mesaj dur pe internet, în plină pandemie de coronavirus: „Facem provizii ca pentru Apocalipsă”

Simona Halep, donație pentru spitalele din București și Constanța, în plină pandemie de coronavirus: Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies