Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

E clar că fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie pentru câteva minute.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Zilele trecute, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost oprit de Poliţie. Tristan Tate se îndrepta spre vila sa din Pipera, aflându-se la bordul superbului Lamborghini Huracan decapotabil, care valorează peste 500.000 de euro. (vezi cu cine s-a dus Alex Bodi la Paris după despărţirea de Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce ar fi fost agresată de fostul iubit, Alex Bodi: ”În viața mea...”

Citeste si: Victor Slav, amănunt emoționant! A vorbit despre lucrul care îl leagă cel mai tare de fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Citeste si: Bianca Drăgușanu, ”război rece” cu Alex Bodi! Ce se întâmplă acum între cei doi! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie. A fost oprit de doi agenţi de la Rutieră

El a postat o fotografie care îl înfăţişează pe marginea şoselei, în timp ce discuta cu doi agenţi ai Poliţiei Rutiere, care îi ceruseră actele. Tristan nu a spus dacă a depăşit viteza legală sau dacă a fost amendat, dar a comentat poza cu un citat din Biblie căruia i-a adăugat câteva cuvinte de-ale sale.

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie. A postat un citat din Biblie

De curând, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie. „Oricine nu va păzi întocmai Legea Dumnezeului tău şi legea împăratului să fie osândit la moarte, la surghiun, la confiscarea bunurilor sau la temniţă”, a postat Tristan Tate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: