Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu şi-a pus la punct mama! Nu îi mai dă niciun ban

Tristan Tate pare să fie de-a dreptul intransigent când vine vorba de bani, el luând o decizie cât se poate de crudă chiar dacă la mijloc a fost chiar mama lui.

Autor: Calin Perian


Tristan Tate a dovedit, de-a lungul timpului că ştie să facă bani chiar dacă nu o spune exact cum reuşeşte să câştige, alături de fratele lui, milioane de dolari.

Cu toate acestea, pare-se, nu este dispus, în vreun fel sau altul, să fie prea binevoitor cu cei care speră să se îmbogăţească şi apelează la metode care pot fi caracterizate ca fiind aine.

Mai exact, zilele trecute, chiar mama fostului iubit al Biancăi Drăguşanu i-a trimis unul dintre esajele care, de-a lungul timpului, au făcut furori pe reţelele de socializare. Un mesaj în care femeia, păcălită probabil de alţi prieteni virtuali, l-a trimis, aşa cum se cerea, altor amici din mediul online, mesajul cu pricina promiţând că dacă va fi trimis va aduce, după sine, bogăţii greu de închipuit. Doar că intransigentul Tristan Tate a decis că este cazul să îşi facă mama de râs şi a postat pe contul lui de socializare răspunsul pe care i l-a dat mai naivei femei.

”Din acest moment, banii pe care îi trimiteam u mai ajung la ea. Mesajele de genul acesta au, pentru mine, efect contrar”, a notat Trsitan Tate, provocându-i, probabil, mamei sale un moment cât se poate de ruşinos.

Tristan Tate şi fratele lui sunt milionari

După o relaţie fierbinte şi de sezon cu Tristan Tate, frumoasa Bianca Drăguşanu s-a despărţit de englez, însă nu pe cale amiabilă, ci după o discuţie aprinsă.

Totul s-ar fi produs într-un restaurant de lux din Capitală, blondina fiind cea care a iniţiat discuţia. Martorii susţin că Bianca i-ar fi spus lui Tristan că nu îşi mai doreşte o legătură amoroasă cu el din cauza vieţii de noapte pe care milionarul o trăieşte în permanentă! "Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să luăm această hotărâre, am mai vorbit pe această tema! Pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul...
nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul"
, a declarat vedetă in presă. Între timp, Bianca Dărguşanu şi-a găsit liniştea în braţele unui alt milioar, un bărbat pe care, deja, se pare că l-a prezentat părinţilor ei.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Tristan Tate după despărţirea de Bianca Drăguşanu? Uite cum îşi petrece serile milionarul englez! VIDEO EXCLUSIV!

Tristan Tate, fostul iubit al Biancai Dragusanu, face aluzii cat se poate de misogine cu privire la femeile din viata lui

După ce Tristan a fost părăsit de Bianca Drăguşanu, fraţii Tate au devenit disperaţi după o femeie! Sunt dispuşi să o plătească regeşte, doar să fie lângă ei

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Informația momentului în România! Decizia serii în Parlament! Au VOTAT de URGENȚĂ

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Marea enigmă a Elenei Udrea după condamnare. Detaliul care a revoltat-o. „De unde știa?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies