Fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat de preşedinte! Norris Măgeanu va conduce pentru încă 4 ani Federaţia de Automobilism!

Se ştie că fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se ştie că fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.


In articol:

Apropiaţii lui Norris Măgeanu au aflat că fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Afaceristul a candidat cu succes, iar victoria a fost anunţată de un amic al său. (uite cum arată Rianna, fata Corinei şi a lui Norris)

Citeste si: Corina Dănilă nu a fost niciodată atât de slabă! Vedeta s-a dus la mânăstire să se roage! FOTO

Citeste si: Ce a făcut Ion Ţiriac imediat după moartea lui Ceauşescu? S-a dus vestea în Europa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Fostul iubit al Corinei Dănilă, în doliu! "Drum bun spre alte zări, campionule"

Citeste si: Corina Dănilă a topit 20 de kilograme fără pastile de slăbit! A povestit totul la televizor

Fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat. A câştigat cu 47 de voturi la 45

“În urma numărării voturilor, echipa Norris Măgeanu a obținut 47 de voturi, în timp ce echipa Bogdan Militaru a primit 45 de voturi. Astfel, Norris Măgeanu rămâne președinte pentru următorii 4 ani. Felicitări!”, a scris amicul lui Norris.

Fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat. Ana Bogdan l-a felicitat pe Norris

Recent, fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat la FRAS. „Sunt atât de mândră de tine, iubitule!”, i-a transmis lui Norris actuala sa logodnică, tenismena Ana Bogdan. Corina Dănilă şi Măgeanu au împreună o fiică, Rianna, care are 15 ani.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se elimină aceste pensii! După 6 decembrie vor fi desființate. Orban a decis

Nu mai consuma aceste alimente dimineața! Este o greșeală imensă pe care o fac mulți români! Îți distrug stomacul pe termen lung

Corina Danila se redreseaza financiar, dupa ce a pierdut vila de langa Bucuresti in favoarea bancii! Prezentatoarea joaca in cel mai nou sitcom de pe piata

Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria: „Universul ne duce in locurile in care sufletul nostru are nevoie sa ajunga”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies