Fostul logodnic al Simonei Gherghe a împlinit 46 de ani! Ce spunea prezentatoarea tv despre Octavian: ”Eram foarte îndrăgostită de el, nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am şi picat la facultate!”

Prezentatoarea tv Simona Gherghe a fost logodită cu Octavian Tudorache, un om de radio din Iaşi, de care săa despărţit chiar înaintea nunţii.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cu mult înainte să se mărite cu Răzvan Săndulescu, consultantul politic cu care are un copil, Simona Gherghe a trăit acum 17 ani, la Iaşi, o furtunoasă poveste de iubire cu Octavian Tudorache, un om de radio local. Colegi de muncă la un post de radio, Simona şi Octavian au ajuns pe plan sentimnetal până în faza în care stabiliseră data nunţii, naşii şi locaţia! "De cine eram indragostita la 18 ani? De primul meu prieten. Un baiat cu cinci ani mai in varsta ca mine. Eram foarte indragostita de el. Nu-mi statea gandul la carte. De-asta am si picat la facultate. Iar cand am plecat in Bucuresti pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia sa ma marit. Aveam un logodnic care ma ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a ramas acolo. A incercat sa gaseasca ceva de lucru pe-aici, n-a reusit si s-a terminat!”, a rememorat Simona, la sosirea în Capitală, momentele de atunci. 

În prezent, Octavian Tudorache şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu Teodora, alături de care colindă de multe ori lumea, prin natura job-ului său. Pe 16 ianuarie, fostul logodnic al Simonei Gherghe a împlinit 46 de ani, Octavian fiind sărbătorit cum se cuvine de familie şi de prieteni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate