Vedete

Fostul narcoman Tudor Sisu s-a pocait! Rapperul, subiect de reportaj la Trinitas: "Gandul la Dumnezeu iti da sens vietii" | DEZVALUIRI

Tudor Sisu, de doua ori condamnat pentru trafic si consum de droguri, s-a intors catre credinta si a dat un interviu pentru postul de televiziune al Patriarhiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Fostul narcoman Tudor Sisu s-a pocait! Rapperul, subiect de reportaj la Trinitas: "Gandul la Dumnezeu iti da sens vietii" | DEZVALUIRIicon photo


Tudor Sisu, solistul trupei „La Familia” apare intr-un reportaj realizat de Trinitas TV, postul de televiziune oficial al Patriarhiei Romane. Rapperul care a fost de doua ori condamnat si si-a petrecut aproape 4 ani in spatele gratiilor din cauza drogurilor, spune ca Dumnezeu este cel care l-a vindecat de acest viciu, ca a fost marcat de intalnirea cu parintele Arsenie Papacioc si marturiseste ca a fost la un pas de moarte in urma cu doar cativa ani.


„Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credinta. (...) M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul in care lucrurile au luat o alta turnura. Inainte, cand aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred ca faceam toate chestiile astea pentru ca nu gaseam ce-mi placea cu adevarat. Am fost arestat, am venit acasa si mereu ma intorceam la aceeasi chestie. In momentul in care am schimbat ceva in viata mea, nu intentionat, pentru ca probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat ca atunci cand faci voia ta te simti de multe ori... mic. Cand faci voia Lui, te simti energizat... inaltat. Simti ca nu actionezi singur. Nu am simtit in perioadele grele ca am sustinerea de care am nevoie. (...) Gandul la Dumnezeu iti da sens in viata. Fiecare om primeste un canon pe care trebuie sa-l faca. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajuta sa mentii legatura cu El! E acolo!”, a spus Tudor Sisu la Trinitas TV.


Cantaretul a povestit si despre intalnirea pe care a avut-o cu Parintele Arsenie Papacioc, unul dintre personajele de referinta ale Ortodoxiei Romane in ultimii 50 de ani. „Parintele mi-a spus doar cateva fraze. De fapt o singura fraza, in afara de formulele de politete si de un mic deiferend la final. Singurul lucru pe care mi l-a spus Parintele Arsenie Papacioc, dupa ce s-a uitat la mine a fost: „sa nu te intrebi niciodata de ce”. Deci n-o sa ma intreb niciodata de ce”, a povestit Sisu care considera intalnirea cu Parintele Papacioc ca fiind una coplestioare.

Cu cativa ani in urma, Sisu a trebuit sa-si intrerupa un turneu din cauza unor dureri in zona abdominala. Momentul operatiei a fost vazut de rapper tot ca un semn de la Dumnezeu, pentru ca, fara sa stie, a invins moartea. „In momentul in care m-au operat, si acum tin minte, cand am deschis ochii si mi-au zis: e foarte ciudat, ca tu ai facut peritonita de doua ori. Categoric a fost mana lui Dumnezeu. Da, Dumnezeu ma iubeste! Asta ma si ingrijoreaza”, a mai spus Sisu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune