Fostul principe Nicolae a rămas fără permis! Ce s-a întâmplat cu nepotul Regelui Mihai

Fostul principe Nicolae a rămas fără permis. Cum s-a întâmplat acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fostul principe Nicolae a avut un obstacol astăzi. Polițiștii i-au suspendat permisul pentru trei luni, din cauza vitezei cu care circula.

Nicolae Medforth-Mills a circulat cu 112 kilometri la oră, în localitatea Băiculești, pe DN 7C, cu 50 de kilometri mai mult decât prevede legea că poți circula, iar oamenii legii l-au sancționat imediat. El s-a ales cu o amendă consistentă de 1350 de lei.

Citeste si: Curtea lui Dincă arată ca un sit arheologic. Excavatorist: „Mai e de săpat mult”

Fostul principe Nicolae a făcut test de paternitate. Este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan

Fostul principe Nicolae a mers și a făcut un test de paternitate din care a reieșit faptul că este tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan. Astfel, nepotul Regelui Mihai a mărturisit că și-a asumat responsabilitatea față de micuță, chiar dacă nu a recunoscut că a avut o relație cu mama ei.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook.

Citeste si: Luiza trăiește? Mărturiile stranii ale vecinilor!

Reacția Nicoletei Cîrjan

”27 mai 2019. O zi chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate