FOTO | Asta e luxul pe care Rosca Stanescu l-a pierdut pentru doi ani si patru luni! Celebrul gazetar are vila proiectata chiar de Patriciu, pe malul lacului Snagov!

Jurnalistul si politicianul Sorin Rosca Stanescu isi va petrece urmatorii doi ani si patru luni in penitenciar si renunta, obligat, la stilului de viata de invidiat! Fostul director de la “Ziua” detine o proprietate superba pe malul lacului Snagov, gard in gard cu cea care i-a aprtinut raposatului Dinu Patriciu! Pe langa faptul ca era nasul si partenerul de afaceri, Patriciu era si cel mai apropiat vecin al lui SRS!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereViata celebrului gazetar Sorin Rosca Stanescu s-a invartit mereu in jurul lui Dinu Patriciu iar ce i se intampla acum lui SRS este tot o “arhitectura” a regretatului milionar!

Jurnalistul este acum condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Rompetrol pentru ca “s-a jucat” cu actiunile la bursa, la indicatiile lui Patriciu, cumparand ieftin si vanzand scump, manevra facuta in doar cateva ore!

fara descriereDe altfel, tot ce il inconjoara pe SRS este ca o umbra a lui Dinu Patriciu: gazetarul si-a facut trust de presa pe banii raposatului, a fost cununat de Patriciu care i-a si botezat doi dintre copii si locuiau gard in gard pe malul lacului Snagov.

fara descriereStanescu, la mansa salupei personale, acosta acum cateva luni la un restaurant de fite din SnagovPutina lume stie insa ca inclusiv casa pe care SRS o detine la Snagov este proiectata de Dinu Patriciu si a fost construita chiar langa somptuasa vila a milionarului, in apropiere de Manastirea Snagov. Daca Patriciu detinea un adevarat viloi, proiectat chiar de el, lui Stanescu nu i-a placut sa epateze din acest punct de vedere detinand  o casuta destul de mica, dar cocheta, iar luxul proprietatii este dat de faptul ca imobilul este pe malul lacului, unde Stanescu se plimba foarte des cu salupa personala.

fara descriereStanescu, intre rivalii Patriciu si BasescuIn ceea ce ma priveste, n-am iubit Bucurestiul niciodata. M-am nascut in Brasov, am ajuns in Bucuresti printr-o conjunctura. Tatal meu a fost omorat. Mama s-a recasatorit. N-am iubit Bucureştiul si, cand am putut sa scap, am facut-o. Am cumparat 500 de metri patrati si o casuta. A costat atunci 12.000 de dolari. Casuta am demontat-o si am remontat-o mai in spate un pic. Stau acum acolo socrii. Am tot cumparat teren mai mult. Nu costa mult atunci si am construit o alta casa in care stau acum. Nu e mare, are doar doua dormitoare. Unul pentru noi si unul pentru copii. E o casa frumoasa, proiectata de Dinu Patriciu. E unul dintre cei mai mari arhitecti pe care-i are Romania”, declara Sorin Rosca Stanescu in urma cu mai multi ani intr-un interviu acordat lui Radu Buzaianu.

fara descriereLanga aceasta vila a lui Patriciu este si proprietatea lui StanescuSorin Rosca Stanescu se declara si credincios dar si un sustinator al culturii romanesti, astfel ca o alta proprietate pe care o detine la Snagov a transformat-o intr-un mic muzeu traditional. Gazetarul mai detine un autoturism de lux dar si o salupa “de fite” pentru plimbarile pe lac!

fara descriereUna dinte casutele lui Stanescu, transformata in muzeu (foto Panoramio)

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate