FOTO! Chef de chef in familia lui Fane Spoitoru, la 4 luni de la moartea sa

La inceputul lunii aprilie, Fane Spoitoru a murit intr-un spital din Israel in urma unei comotii cerebrale. Decesul neasteptat al temutului interlop s-a produs cu doua luni inainte ca acesta sa implineasca 57 de ani. Desi teoretic se afla inca in perioada de doliu, weekendul trecut, familia s-a reunit ca sa sarbatoreasca un eveniment care nu mai putea sa fie amanat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSi asta pentru ca, weekendul trecut, Claudia, fiica lui Fane Spoitoru si-a botezat cea de-a doua fetita. fara descriereNepotica cea mica a lui Fane Spoitoru s-a nascut pe 1 decembrie 2015, are acum 8 luni si a fost crestinata in Italia, tara in care locuieste alaturi de parintii sai. fara descrierefara descriereBotezul Antoniei a fost un bun prilej pentru reunirea intregii familii, din Romania si Italia. fara descriereLa ceremonia religioasa, micuta Antonia a purtat o rochita de printesa, alba si realizata din voal, iar dupa crestinare invitatii au mers la un restaurant cochet, cu terasa si fantani arteziene, unde au petrecut in voie.

fara descriereAstfel, botezul a avut loc la 4 luni de la inmormantarea lui Fane Spoitoru si, cel mai probabil, a fost intarziat de acest eveniment trist, familia decalandu-l pentru a respecta macar primele luni de doliu.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate