FOTO! Cum arata casa de vacanta pe care Florin Calinescu a ridicat-o in satul in care a copilarit! Vedeta TV are terenuri de 12.500 metri patrati si sta la marginea padurii!

Florin Calinescu are o vila in comuna Babana, din judetul Arges, in care a copilarit.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereFlorin Calinescu este legat de locurile in care s-au nascut parintii saiFlorin Calinescu s-a nascut la Timisoara, dar este legat afectiv de comuna Babana, din judetul Arges, unde s-au nascut parintii sai. In 2008, cand a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Arges, Calinescu dezvaluia in presa locala: „Asta este comuna parintilor mei, aici s-a nascut tatal meu si aici mi-am petrecut o buna parte a copilariei. Avem o casa in comuna Babana, sunt lucruri foarte puternice care ma leaga de acest judet”.

fara descriereVila lui Florin Calinescu se afla intr-o zona retrasa, la marginea unei paduriConform declaratiei de avere, Calinescu a cumparat, in 2006, doua terenuri in Babana, unul de 3.689 metri patrati, celalalt de 8.899 metri patrati (in total peste 12.500 de mp), iar pe unul dintre ele a ridicat o casa de vacanta - o vila cu etaj, aflata pe un deal, la marginea padurii.

fara descriereFlorin Calinescu a copilarit in comuna Babana, aflata nu departe de Pitesti„Acolo, sus, e casa lui Florin Calinescu. Vine destul de des pe-aici, e un om tare prietenos, sta de vorba cu toata lumea”, a dezvaluit un satean pentru WOWbiz.ro. De vila are grija Costel Calinescu, var cu Florin, care sta chiar peste drum. „Vila este pe numele lui Calin, fratele lui Florin Calinescu. Florin vine in vizita, la frate, la veri, ii place tare mult aici”, a marturisit Costel Calinescu.

fara descriereCostel, varul lui Florin Calinescu, sta peste drum si are grija de vila

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate