FOTO! Cum se simte ACUM Ana-Maria Barnoschi! Simpatica vedeta a avut aseara o cadere de calciu si a fost asistata de medicii de la Salvare. "S-a acumulat oboseala"

Spionul WOWblitz s-a odihnit, iar acum se simte excelent dupa ce, aseara, a suferit o cadere de calciu, iar medicii i-au administrat perfuzii.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereMedicii au ajuns imediat la Kanal D, dupa ce colegii vedetei au chemat SalvareaAna-Maria Barnoschi nu a mai intrat ieri in direct, alaturi de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, la WOWbiz, pentru ca i s-a facut rau. Ingrijorati, colegii ei au chemat imediat salvarea. Ajunsi la fata locului, medicii au consultat-o si i-au pus imediat perfuzii, dupa ce au constatat ca tanara suferise o cadere de calciu. Vedeta Kanal D se simte acum foarte bine, dupa ce s-a odihnit aproape 10 ore. fara descriereSpionului WOWblitz i s-a facut rau chiar inainte sa intre in direct, la WOWbiz"Acum ma simt foarte bine, am dormit in jur de 10 ore, m-am recuperat! Am muncit foarte mult in perioada asta pentru ca incepe emisiunea Bingo. Fac parte si din baletul showului, am avut repetitii, antrenamente... In plus, am fost si la spectacole unde am dansat si, deh, s-a acumulat oboseala. Pana acum m-am alimentat cum trebuie, ba chiar am exagerat (rade), iar de acum o sa am grija sa ma si odihnesc corespunzator si sa previn astfel de episoade.", a declarat simpatica Ana-Maria Barnoschi pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate