Foto de senzatie! Uite-l la bustul gol pe iubitul pentru care Bianca Dragusanu a plans la “Din dragoste”! Mihai se bronzeaza ca tractoristii in Spania!

Barbatul pentru care Bianca Dragusanu s-a dat in spectacol la emisiunea lui Mircea Radu, in 2000, isi face numai poze de macho man.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereIn anul 2000, pe vremea cand nu era vedeta de acum, Bianca Dragusanu a aparut in emisiunea “Din dragoste” a lui Mircea Radu, declarandu-si iubirea pentru Mihai Matusoiu. Astazi, dupa 13 ani de la acel episod care a adus-o in premiera pe Bianca in lumina reflectoarelor, Mihai (34 de ani) sta bine mersi in Spania, unde si-a intemeiat o familie, avand si doi copii.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereFoarte dezinvolt in comportament, Mihai se dovedeste si mai nonconformist in fata aparatului foto, dovada si fotografiile intrate in posesia WOWbiz.ro, in care fostul iubit al roscatei apare la bustul gol, cu tatuaje pe brat, dar si bronzat ca tractoristii, alaturi de doi tovarasi, in piscina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate