Foto| Ea il consoleaza pe Ciprian Tatarusanu dupa ezitarea din meciul cu Franta! Cea mai sexy sotie de fotbalist e alaturi de portarul nationalei la greu!

Portarul nationalei Romaniei ar fi putut evita primul gol al francezilor, cand a fost devansat la o minge inalta.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereAntoaneta, sotia lui Tatarusanu, arata impecabil dupa ce a nascutCiprian Tatarusanu a aparat rezonabil in meciul cu Franta, pierdut cu 2-1, dar foarte multi suporteri ii reproseaza ca a gresit la primul gol al francezilor, cand Giroud a lovit mingea cu capul, inainte ca portarul sa o prinda.

fara descriereTatarusanu a avut cateva parade remarcabile in meciul cu Franta Desi imaginile arata ca francezul l-a incomodat pe Tatarusanu, fanii sunt suparati ca romanul nu si-a folosit mai bine bratele si ca nu a boxat mingea. Dincolo de reprosuri si discutii, Tatarasanu isi regaseste linistea langa sotia sa, frumoasa Antoaneta, care se afla in Franta sa-l incurajeze si sa-l faca sa depaseasca momentele delicate, inerente in viata unui portar. Antoaneta i-a daruit un baietel lui Tatarusanu, dar si-a pastrat intacta silueta si este considerata cea mai sexy sotie a vreunui fotbalist de la nationala.

fara descriereCiprian si Antoaneta Tatarusanu, cel mai frumos cuplu de la echipa nationalafara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate