FOTO EXCLUSIV! Genial! Ce facea Maruta in timp ce Antena murea de frica lui! El si Andra participau la o ceremonie extrem de emotionanta  

Dupa ce sambata Andra si Maruta au fost nasi de botez pentru nepotul primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, ieri cei doi au continuat sa-si vada de indatoririle care le revin in aceasta calitate.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

fara descriere

In timp ce Antena 1 isi lua masuri maxime de securitate ca Maruta sa nu-si infiltreze reporterii la nunta lui Connect-R, prezentatorul PRO TV si sotia lui, Andra, luau parte la o ceremonie extrem de emotionanta acasa la micutul David Cristian Nicolae Popescu Piedone pe care l-au crestinat: mirul de a doua zi de dupa botez.

fara descriere
"I-am fost naşă de botez micuţului David Cristian. M-am rugat pentru liniştea şi sănătatea lui. M-a emoţionat mult zâmbetul superb al copilului, dar în egală măsură am fost plăcut surprinsă de emoţiile părinţilor şi ale bunicilor", a spus Andra. "A fost o zi care trebuia consemnată, de aceea mă destăinui cu mare drag în faţa voastră, pentru că ştiţi ce înseamnă să vezi un suflet atât de tânăr plecând în viaţă, direct din braţele tale... Să-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun!... Să ai o viaţă frumoasă David Cristian Nicolae Popescu Piedone!".

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate