FOTO EXCLUSIV! Imagini incredibile cu casa din Malibu a Monicai Gabor si a iubitului sau milionar! Vila de lux l-a costat pe Mr. Pink 3,5 milioane de dolari, care a cumparat-o cu banii jos acum patru luni!

Monica Gabor locuieste intr-o vila luxoasa din Malibu, langa Los Angeles, cumparata in luna mai cu 3,5 milioane de dolari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereLa inceputul lunii mai, chinezul Mr. Pink a infiintat o firma, numind-o pe iubita sa, Monica Gabor, in consiliul de administratie. Firma are adresa in Malibu, un orasel de langa Los Angeles, pe locul unde se afla o vila luxoasa, cumparata, tot in luna mai, de Mr. Pink, prin avocatii sai, cu 3,5 milioane de dolari! fara descriereVila este impresionanta, cu un living urias si alte cinci camere, un apartament pentru oaspeti, seminee, bar, pardoseli cu incalzire, pereti din sticla, o sala pentru sauna si spa, o piscina exterioara, iar la subsol - o vinoteca incapatoare.fara descriere O aripa a casei este rezervata unui garaj care poate gazdui trei masini, iar in curtea interioara, in care cresc zeci de palmieri, se pot organiza petreceri. Tot in spate se afla o terasa de pe care se poate observa Oceanul Pacific!fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate