FOTO! Monica Macovei nu si-a aratat pana acum baiatul! Cum arata fiul fostei candidate la Presedintie si ce face

Monica Macovei a uimit pe toata lumea in urma cu cateva luni cand a declarat ca va candida la Presedintie ca independent, ceea ce a si facut.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereMonica Macovei are o pisica Chiar daca a vrut sa fie Presedintele Romaniei, despre viata personala a Monicai Macovei se stiu foarte putine lucruri. In campanie, a socat cand a aparut pe motocicleta, iar spre sfarsitul ei, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de la mama sa. Este singurul membru al familiei pe care Monica Macovei l-a aratat lumii. Pana acum.fara descriereMonica Macovei si mama, Silvia Gherghescu

Se stie ca Monica Macovei este divortata de multi ani, fostul ei sot Valentin Macovei fiind  procuror. Cei doi au impreuna un baiat, care a ramas dupa divort in intretinerea mamei sale si a fost crescut mai mult de bunici. Remus Radu Macovei are 22 de ani si traieste in strainatate de mai multi ani, tanarul obtinand dupa liceu o prestigioasa bursa de studii in strainatate.fara descriereMonica Macovei, alaturi de fiul ei, Radu

Imediat dupa ce a terminat Liceul Goethe din Capitala, Radu a fost admis la scoli de arhitectura in patru tari (S.U.A., Marea Britanie, Franta si Tarile de Jos), alegand sa studieze la scoala de arhitectura Malaquais din Paris.  In 2008, Radu Macovei a castigat bursa UWC  Pearson College si studieaza arhitectura la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

In ziua votului, Monica Macovei a postat pe pagina sa de socializare mesajul pe care il primise de dimineata de la fiul sau: "Mult succes astazi, mama. Iti urez cat mai multe voturi si mult sprijin pentru ceea ce faci. Te iubesc."

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate