Fotografia anului! Livian de la Puterea Dragostei, de gât cu Bianca Dragușanu! Cum arăta fiul lui Nelson Mondialu când s-a pozat cu celebra blondă

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai râvnite dive de la noi și puțini sunt cei care se pot lăuda că au avut șansa să respire, la un moment dat, același aer cu diva. Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre ei!

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere

Cu mulți ani în urmă, pe vremea când nici nu visa la celebritatea care l-a lovit acum, odată cu participarea la Puterea Dragostei, Livian, fiul lui Nelson Mondialu a avut șansa să realizeze o fotografie cu o altă Bianca decât actuala sa iubită. Este vorba despre celebra Bianca Drăgușanu, care se afla și ea, la acea vreme, la începuturile transformării sale în diva supremă a României.

Bianca era roșcată, zâmbitoare, cu buzele mult mai naturale, însă la fel de sexy și de magnetizantă pentru bărbați.

Livian, în schimb, era un tânăr adolescent, cu mutriță de puști și aspirații înalte, extrem de atent cu propria-i imagine (vezi sorâncenele pensate) și conștient că arată bine.

fara descriere

Livian și Bianca trăiesc o frumoasă poveste de iubire la Puterea Dragostei

Livian a devenit celebru odată cu intrarea în sezonul 2 al competiției Puterea Dragostei, difuzată de luni până duminică de Kanal D, show prezentat de Andreea Mantea. După diverse tatonări lipsite de importanță, fiul lui Nelson Mondialu a format un cuplu cu Bianca Comănici, cea mai longevivă concurentă din casa Puterea Dragostei și câștigătoarea sezonului 1. Cei doi trăiesc, azi, o frumoasă poveste de dragoste care, de curând, a primit si binecuvântarea părinților lui Livian.

fara descriere

Tata Nelson Mondialu i-a dat Biancăi binecuvântarea sa

Liana și Nelson Mondialu viitorii "socri" ai Biancăi, au făcut o vizită, de curând, în casa Puterea Dragostei din Istanbul, pentru a-și vedea fiul si aleasa inimii lui, dar și pentru a interacționa în mod direct cu ceilalți concurenți aflați în competiție.

Deși, inițial, Nelson s-a arătat oarecum împotriva relației dintre fiul său și Bianca, se pare că tânăra a reușit să îl cucerească și să îl asigure de bunele ei intenții. După ce s-a reîntors la Cluj, Nelson a postat pe o retea de socializare un mesaj plin de dragaoste la adresa cuplului Livian - Bianca, semn că nu are nimic impotriva relației celor doi.

fara descriere

 

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei își pune în pericol sarcina! Gestul incalificabil pe care îl face deși e gravidă cu copilul lui Zănoagă

Citeste si: Liana, mama lui Livian de la Puterea Dragostei, a venit în emisiune! Bianca Comănici: ”Mi-a venit să plâng”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, supărată pe Livian! ”Simt că mă minte”

 

Jador a lansat piesa "Superioară". Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, protagoniștii videoclipului

fara descriere

Jador a lansat de curând melodia "Superioară". Concurentul de la Puterea dragostei a apelat la Bianca și Livian pentru a apărea ca doi îndrăgostiți ce sunt în videoclipul lui.

Jador a lansat piesa "Superioară", care are toate șansele să ajungă foarte curând numărul 1 în trending pe Youtube. Într-un timp record, artistul a făcut peste 200 de mii de vizualizări, 35 de mii de like-uri și a adunat aproape 2.000 de comentarii.

În clip apar Bianca de la Puterea Dragostei și iubitul ei din viața reală, Livian. În imagini, cei doi porumbei de la emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D se pupă, se îmbrățișează și se giugiulesc în camera de hotel și la restaurant, la întâlnire.

Bianca și Livian continuă să dea apă la moară celor care susțin că ea ar fi însărcinată. În videoclipul lui Jador apare un pătuț de copil, iar Livian își sărută iubita pe burtică la un moment dat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate