Fotografia care a scandalizat internetul! Cum s-a fotografiat Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink: „Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată”

Monica Gabor are o relație minunata cu fiul lui Mr. Pink, iubindu-l pe băiețel ca și cum ar fi copilul său. Ceea ce este absolut normal într-o relație în care fiecare dintre parteneri vine cu propriul copil și încearcă să facă totul pentru ca familia să fie cât mai unită.

Distribuie pe:

Monica Gabor


In articol:

Dar Monica Gabor a postat în mediul online o fotografie care a stârnit numeroase controverse. S-a fotografiat în fața bradului de Crăciun și l-a sărutat…pe gură pe baietel. Un astfel de gest este nu numai controversat, dar este și neigienic, după cum spun medicii. Nu este bine să-ți săruși nici propriul copil, dar minte al altcuiva. Mămicile internaute au și reacționat, de altfel, atenționând-o pe Monica Gabor că nu este bine ce a făcut și că ar trebui să evite, pe viitor, astfel de fotografii…deplasate.

Cum s-a fotografiat Monica Gabor cu fiul lui Mr. Pink 

Monica Gabor

Citeste si: Alex Bodi îi distruge pe românii din diaspora: “Vă e rușine că sunteți români, după 5-6 luni în altă țară nu mai vorbiţi limba română!”

Citeste si: Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi la revederea cu mentorul său: „Antrenorul și omul care m-a transformat”

Citeste si: După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a iubit enorm doar Rapidul! Bărbatul era fan împătimit al giuleștenilor

„Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest… sunteți frumoși!”, „Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!”, „Deplasată poză!”, au fost câteva din comentariile postate de mămicile care nu au fost de acord cu gestul făcut de Monica Gabor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate