Fotografia cu Andreea Bălan care a născut controverse pe internet! Ce i-au spus internauții, după ce s-a pozat de pe patul de spital

Zilele acestea, Andreea Bălan a suferit cea de-a treia operație. Doctorii i-au scos artistei hematoamele.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu o seară, Andreea Bălan a ieșit din operație și s-a trezit din anestezie, astfel că a ținut să transmită un mesaj admiratorilor ei de pe rețelele de socializare, pentru a-i informa că totul este în regulă și se va reface treptat.

Însă, chiar dacă a postat pe rețelele de socializare, internauții au fost „cârcotași” cu ea, scriindu-i mesaje referitoare la faptul că este machiată și are unghii false.

Citeste si: Prima reacție a lui George Burcea după ce Andreea Bălan a fost operată, de urgență, din nou! EXCLUSIV

”Îmi place de tine pentru că te postezi și fără machiaj, și în viața reală,așa cum este ea, uneori mai crudă. Se vede pe chipul tău durerea și tristețea. Însănătoșire grabnică!!”, ”Nu înțeleg deloc de ce îngerii se îmbolnăvesc și dracii sunt bine mereu”, ”Poate ar fi bine să iei o pauză în a te expune și să te focusezi strict pe tine”, ”Ai trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții. Ai fost foarte încercată în prea puțin timp. O mamă adevărată care a fost pe punctul de a-și da viața pentru copilul ei. Meriți mult respect. M-a impresionat adânc în suflet lupta ta. În aceste momente grele sunt prea puține lucruri de spus, dar Dumnezeu să te ajute și pe tine să treci de perioada aceasta critică”, ”Nu vreau să supăr sau ofensez pe nimeni, mai ales subiectul în cauză, dar în medicină (cine a făcut) e interzis să intrii în operații cu unghii lăcuite. Medicii știu despre ce vorbesc”, ”Câtă reclamă puteți face la un spital incredibil...”, ”Hai, Andreea, hai să facem treabă pe scenă, lasă aparatele alea acolo”, ”Vai, dragă, când văd așa ceva, nu poți să-ți pui poze pe instagram și când te c#$i”, sunt o parte din comentariile pe care artista le-a primit pe social media.

fara descriere

Citeste si: Andreea Bălan a ieșit din operație! Poză horror de pe patul de spital: ”Operația mă doare cât celelalte două la un loc”

Mai mult decât atât, nici vedetele din România nu au stat deoparte și i-au comentat Andreei Bălan la fotografia în care apare pe patul de spital, cu perfuzia în mână.

Oana Roman: ”Iubito, idem, tot trei operații, 3 anestezii, fire, tuburi de dren, dureri fizice și psihice. Știu exact prin ce treci. Să fii tare. Te pup cu drag”

De asemenea, și Andreea Marin și Tavi Clonda i-au comentat artistei. De asemenea, soțul ei, George Burcea, a întâmpinat-o pe artista Andreea Bălan cu un trandafir pe patul de spital.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate