WOW

Fotografia fierbinte a anului! Carmen de la Sălciua, goală în pat!

Carmen de la Sălciua a reuşit să încingă contul de Instagram cu o poză fierbinte cu ea, în intimitate.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Carmen de la Sălciua s-a pozat goală în pat.

Dis de dimineaţă, cântăreaţa care a divorţat recent de Culiţă Sterp a înfierbântat pe toată lumea. Carmen de la Sălciua era goală sub aşternuturi!

Artista s-a lăsat pozată în dormitor, întoarsă cu spatele la cameră, cu faţa în jos, şi acoperită neglijent cu un cearşaf.

Carmen de la Sălciua are piesă nouă

In urma cu doua saptamani, Carmen de la Salciua lansa piesa "Coboara Doamne pe Pamant", ce se bucura de un real succes: pana in prezent a acumulat 4 milioane de vizualizari si se afla pe locul 8 in Trending pe Youtube. Acum, artista isi suprinde din nou admiratorii cu o noua piesa alaturi de Mihai Scoie, un cunoscut artist din lumea muzicii de petrecere. Piesa se numeste "Pleaca iubire" si este dedicata pentru cei care au suferit cândva din dragoste. Si de data asta muzica si versurile sunt scrise de Carmen de la Salciua, iar orchestratia de Florin Nek.

"Dragii mei, o melodie dragoste alături de Mihai Sicoe, o voce deosebita, dedicată tuturor îndrăgostiţilor! Sper sa va placa! Eu compun melodii pentru suflete şi mi-ar plăcea sa nu asociaţi aceste lucruri pe care le pregătesc pentru voi cu o parte din trecutul meu! Mi-ar plăcea sa va bucuraţi de aceasta melodie, fiecare are loc sub soare, sănătate sa fie sa le putem face şi duce pe toate! Va mulţumesc! Sper sa va placa", a scris, pe Facebook, Carmen de la Salciua.

"Eu cu Carmen de la Salciua suntem prieteni şi colegi de mulţi ani de zile, o apreciez enorm de mult pentru caracterul ei deosebit şi profesionalismul de care da dovada în fiecare zi şi la fiecare eveniment. Ţin să precizez ca la foarte multe evenimente veneau oameni şi ma rugau sa calaborez cu Carmen: "Vocile vostre se potrivesc de minune", asa imi spuneau multi... asa ca am hotărât împreună cu Carmen sa le oferim tuturor fanilor o melodie pentru sufletele lor", a declarat Mihai Sicoe.

 

Galerie foto  Urmatorul articol