Vedete

Fotografie emoţionantă cu fetiţa Elenei Udrea! "Moş Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă"

Adrian Alexandrov s-a întors în România şi este departe de fetiţa lui cu Eva Maria, rămasă în Republica Dominicană pentru a fi cât mai aproape de mămica ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fotografie emoţionantă cu fetiţa Elenei Udrea! "Moş Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă"icon photo

Iubitul Elenei Udrea are sufletul sfâşiat de dor, dar şi de durere, pentru că ar vrea ca Elena Udrea să îşi poată ţine în braţe fetiţa.

Adrian Alexandrov a postat pe net o fotografie cu fetiţa. Eva Maria e îmbrăcată cochet şi are şi un pampon pe cap. Alături de imaginea cu micuţa, Alexandrov a scris şi un scurt mesaj emoţionant. "Moş Crăciun, adu-o pe mama înapoi", este comentariul postat de iubitul Elenei Udrea.

Fotografie emoţionantă cu fetiţa Elenei Udrea! "Moş Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă"

 

Elena Udrea este închisă în Costa Rica. Udrea şi buna sa prietenă Alina Bica au fost arestate preventiv pentru 60 de zile, după care vor fi extrădate în România.

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune