Vedete

Fotografii de colectie cu Dumitru Farcas! Uite cum se distra in tinerete maestrul taragotului cu Gheorghe Zamfir si Gheorghe Turda!

Fanii pot admira cateva fotografii de colectie cu Dumitru Farcas, celebrul taragotist care a decedat la 80 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fotografii de colectie cu Dumitru Farcas! Uite cum se distra in tinerete maestrul taragotului cu Gheorghe Zamfir si Gheorghe Turda!icon photo

De-a lungul timpului s-au adunat multe fotografii de colectie cu Dumitru Farcas, dar cele mai pretioase pentru artistul popular sunt cele de la inceputul carierei sale. Din 1962 si pana in 1967 a urmat cursurile Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, în cadrul Facultăţii de Interpretare, la clasa de oboi, dar cariera artistica a inceput-o in 1960, când s-a angajat ca instrumentist al Ansamblului „Maramureşul” din Baia Mare.

Fotografii de colectie cu Dumitru Farcas. Pe vremuri, Gheorghe Zamfir canta la acordeon

In 1962, Farcas a preluat Ansamblul „Mărţişorul” al Casei de cultură a studenţilor din Cluj-Napoca, împreună cu care a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale. Din acea perioada, artistul a pastrat cateva fotografii valorose. In cateva apare alaturi de Gheorghe Zamfir, care la acea vreme canta si la acordeon. (vezi cati bani castiga Dumitru Farcas la spectacole)

Fotografii de colectie cu Dumitru Farcas. A fost in America impreuna cu Gheorghe Turda

In cateva fotografii de colectie cu Dumitru Farcas apare si maestrul Gheorghe Zamfir. „O poza draga, de colectie...La Izvorul Muresului cu Gheorghe Zamfir si Titi Petrutiu!”, a postat Farcas la una din fotografii. Intr-un alt instantaneu, Farcas apare alaturi de Gheorghe Turda, in timpul unui turneu in SUA. „Cu Gheorghe Turda prin lume, in 1976 la Bicentenarul Statelor Unite”, a explicat Farcas, care a decedat pe 7 august, la 80 de ani.

 
Ciprian Silaşi, declaraţii bombă despre Mirel Drăgan! Cum tranşează, după Exatlon, Războinicul disputa cu Faimosulicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Apariţie şocantă a lui Florin Dumitrescu la un eveniment! ”Chef-ul” era neîngrijit şi abătut. FOTOicon photo

Vedete

Apariţie şocantă a lui Florin Dumitrescu la un eveniment! ”Chef-ul” era neîngrijit şi abătut. FOTO

Florin Dumitrescu a dat greş total la un eveniment monden. Apariţia lui i-a surprins pe toţi!

Titlu secțiune