Fotografii virale pe internet! Băiatul din imagini a purtat timp de șase luni o geacă primită de la bunica lui, înainte să observe un mesaj ascuns în buzunarul de la piept

Fotografiile unui tânăr au ajuns să fie distribuite de zeci de mii de ori pe Twitter, după ce a primit de la bunica lui cadou o geacă cu un mesaj secret.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Will Harte, înainte de observa mesajul secret din buzunar
Will Harte, înainte de observa mesajul secret din buzunar[Sursa foto: Twitter/@wjharte]

Un tânăr a purtat timp de șașe luni o geacă pe care o a primit-o cadou de la bunica lui, înainte de a găsi un mesaj secret ascuns într-unul dintre buzunarele de la piept. Will Harte, un comedian din Reading, un oraș situat în sudul Marii Britanii, a descoperit că una dintre închizătorile unui buzunar era băgat înăuntru.


In articol:

Imediat ce a făcut descoperirea care l-a amuzat și mirat în același timp, el a publicat două fotografii pe rețeaua de socializare Twitter și nu a durat mult până când imaginile au devenit virale pe internet. „Am primit o geacă drăguță, cadou de la bunica mea, în urmă cu aproximative șașe luni în urmă. Am purtat-o în tot acest timp făr nicio problemă. Azi am observat că unul dintre buzunarele din față, de la piept, era băgat înăuntru. Uitați imaginile înainte și după”, a scris tânărul Will Harte.

Care era mesajul secret asuns în geacă

În prima imagine, geaca nu pare altceva decât o banală haină groasă. În cea de-a doua fotografie, însă, se poate observa că scrie „immigration enforcement (n.r. - imigrări)”, semn că geaca era, de fapt, o uniformă care a aparținut unui ofițer de imigrări în trecut și care a donat-o sau a vândut-o ulterior.

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Will Harte s-a amuzat inițial, apoi a întrebat-o pe bunica lui de unde a luat geaca,însă răspunsul ei nu i-a oferit prea multe lămuriri.

Mesajul secret de pe geaca primită cadou
Mesajul secret de pe geaca primită cadou[Sursa foto: Twitter/@wjharte]

„Când am întrebat-o de unde avea haine, bunica nu mi-a dat un răspuns foarte clar. a spus că nu își poate aminti”, a adăugat el.

Imaginile au stârnit câteva zeci de mii de reacții și comentarii. Cei mai mulți dintre cei care au văzut imaginile s-au amuzat teribil și ei. „Am un coleg german care a întrebat de unde ai geaca, vrea și el una la fel”, a scris un tânăr. „Este doar o companie de telefonie din alta țară”, a glumit un alt utilizator Twitter. 

sursa: Dailystar

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Temperaturi șoc de 1 Decembrie! Vremea face ravagii în toată țară. Prognoza meteo ANM

Bomba zilei! Pensiile nu mai pot fi majorate! Veste tulburătoare pentru pensionari

Reteta fasole cu ciolan la ceaun. Mâncarea tradițională a românilor

VIRAL pe internet. Ce a putut să facă o jurnalistă care transmitea în direct. S-a panicat și apoi.. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. „Nu, nu, nu” VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies