Fotografiile în care cu greu îl recunoști! Cum arăta Culiță Sterp când era adolescent

Cum arăta Culiță Sterp când era un simplu adolescent

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Culiță Sterp este un cântăreț pe val care reușește să urce în topuri cu fiecare melodie pe care o lansează. În urmă cu puțin timp s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, de care divorțase la începutul acestui an. După o perioadă în care au fost doar zvonuri că el și fosta soție ar fi din nou împreună, Carmen și Culiță au ales să se afișeze public la mai multe evenimente publice, inclusiv la nunta Ilenei Sterp, sora lui mai mică.

Fotografiile în care cu greu îl recunoști! Cum arăta Culiță Sterp când era adolescent

Culiță Sterp a fost pentru o scurtă perioadă și în Turcia, în casa Puterea dragostei, dar nu și-a găsit acolo sufletul pereche, poate și pentru că gândul lui era în România, la Carmen.

fara descriere

Acum toată lumea îl știe pe Culiță Sterp, un cântăreț de succes și un bărbat după care au suspinat și probabil încă o mai fac multe domnișoare din România. Înalt, cu un zâmbet irezistibil, tânărul artist este dorit de multe românce, chiar dacă el a revenit acum în brațele lui Carmen de la Sălciua.

Cum arăta Culiță când era un simplu puștan? Avem imagini de pe vremea când cântărețul de acum era adolescent. Cu greu îl recunoști!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se pregătesc din nou de nuntă

Deși divorțați, legal, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se consideră, și acum, soț și soție. ”Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu ”soțiorul meu” sau ”soțioara mea” și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”,susține sursa noastră.

Citeste si: Culiță Sterp a pus o poză și i-a făcut cea mai frumoasă urare și declarație! "La mulți ani, dragostea mea, iubita mea"

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a pozat cu bandajele pe nas după operația suferită FOTO

Citeste si: Ireal! Culiță și Iancu Sterp, făcuți praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”! ”Așa sunt țăranii când se ajung la tv”

”După ce Carmen și Culiță s-au împăcat au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul. E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la Biserică, sunt deja cununați. Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la Biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor”, ne-a mai spus un apropiat de-al celor doi.

În orice caz, susține sursa citată, Carmen de la Sălciua pare mai îndrăgostită ca niciodată de Culiță Sterp. ”Se alintă tot timpul, spune că nu mai contează nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut, că rănile din timpul divorțului s-au vindecat și sunt uitate. Este îndrăgostită cum nu mai mai fost, dar zice că dragostea ei este acum una matură, nu de copil și că vrea să își petreacă viața lângă el, că de aceea vrea să își oficializeze relația. La anul, nunta mare, cu petrecere pe măsură”, ne-a mai precizat sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate