Vedete

Franco Baronu a venit imbracat in "pijama" la o petrecere de fite! FOTO

Franco Baronu este un tanar de bani gata din Timisoara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Franco Baronu a venit imbracat in "pijama" la o petrecere de fite! FOTO icon photo

Cum tatal lui a facut bani frumosi din turism si imobiliare, Franco Baronu (21 de ani) are grija astazi de averea familiei, ocupandu-se de administrarea afacerilor, dar si de comertul cu masini second hand.

Franco ramane primul la distractii si in in lumea mondena din Timisoara, acolo unde isi etaleaza hainele scumpe, ceasurile de lux si masinile de sute de mii de euro. Recent, tanarul a surprins pe toata lumea venind la un party de fite echipat intr-un fel de tinuta "pijama", cu motive exotice, la care a a"asortat" nelipsitul trabuc. 

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune