Stiri

Franta a castigat Campionatul Mondial de fotbal 2018! Iata cele mai tari imagini de la finala din Moscova

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Dupa o luna de fotbal intens, Croatia/Franta a plecat acasa cu marele trofeu al Campionatului Mondial din 2018. A fost o luna frumoasa, cu fotbal de calitate, pe care si noi, romanii, l-am savurat pe deplin,  din fata televizoarelor, cot la cot cu jucatorii selectionatei Romaniei.

Insa daca echipa Romaniei nici nu a avut ocazia sa respire aer moscovit, selectionate favorite la castigarea marelui trofeu au plecat acasa mult mai repede decat s-ar fi asteptat oricine. Si nu putem sa nu enumeram aici: Spania, Portugalia, Germania, Argentina, Brazilia etc

Infrangerea suferita de Croatia, echipa care a reusit performanta de a juca finala Campionatului Mondial 2018, a fost una dureroasa, atat pentru jucatori, cat si pentru suporterii din intreaga lume in frunte cu frumoasa presedinta a tarii, Kolinda Grabar-Kitarovic. Insa, asa-i in fotbal, iar Franta a plecat acasa cu marele trofeu. O dubla sarbatoare pentru poporul francez, care a petrecut ieri in cinstea „caderii Bastiliei”, iar azi, pentru a sarbatori castigarea finalei Campionatului Mondial de Fotbal 2018.
Dincolo de performantele sportive, raman imaginile. Faze tari de joc, suporteri, momente emotionante, spectacolul de pe arena din Moscova. WOWbiz.ro a ales sa va prezinte, azi, cele mai tari imagini surprinse inainte, dar si in timpul extraordinarei finale desfasurate intre Croatia si Franta.

Galerie foto